Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cadet masculí A no pot vençer front handbol Gavà

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»
HANDBOL GAVA 40 – CH IGUALADA 34
IMPLICATS
Quart enfrontament entre el Gavà i nosaltres aquesta temporada, ja molt coneguts i ells també molt ben treballats, per poder desactivar-nos, sobretot en el contragol i en la pressió molt alta a ¾ de pista per dificultar els llançaments de contraatac.
Tot i això , una primera part molt ben treballada, sense complexos, amb tots lluitant molt i en moltes transicions ràpides i en porteria encertats, ens va permetre està en el partit i plantar cara. La segona meitat, ja físicament i només amb 2 canvis ells van rotar molt i nosaltres , vam patir, però vam treballar i córrer fins al últim segon, molt bon partit de tots els nois i molt contents de tenir L´Edgar amb nosaltres un altre cop.
A seguir treballant.
Entrenats per: Eric , Cèsar a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado i Edgar Marí.
Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *