cadet masculí A no pot vençer front handbol Gavà

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»
HANDBOL GAVA 40 – CH IGUALADA 34
IMPLICATS
Quart enfrontament entre el Gavà i nosaltres aquesta temporada, ja molt coneguts i ells també molt ben treballats, per poder desactivar-nos, sobretot en el contragol i en la pressió molt alta a ¾ de pista per dificultar els llançaments de contraatac.
Tot i això , una primera part molt ben treballada, sense complexos, amb tots lluitant molt i en moltes transicions ràpides i en porteria encertats, ens va permetre està en el partit i plantar cara. La segona meitat, ja físicament i només amb 2 canvis ells van rotar molt i nosaltres , vam patir, però vam treballar i córrer fins al últim segon, molt bon partit de tots els nois i molt contents de tenir L´Edgar amb nosaltres un altre cop.
A seguir treballant.
Entrenats per: Eric , Cèsar a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado i Edgar Marí.
Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies