Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória del cadet femení en l’últim partit de la primera volta

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE
C.H.IGUALADA-32 ASME-27
Últim partit d’aquesta primera volta de la segona fase i el que en teoria havia de ser un partit de tràmit va estar a punt de ser un partit tràgic.
Les nostres van començar bé, ràpidament van agafar avantatja en el marcador però no s’acabaven d’escapar, sempre de quatre, cinc i fins a sis màxim. L’Asme no es va desconnectar en cap moment i feia servir les seves armes de manera molt eficient, jugadores ràpides en l’un contra un i un parell que llençaven de fora aprofitat la nostra defensa una mica enfonsada.
Final de la primera part 18-13.
Els primers minuts de la segona van ser els pitjors del nostre equip, fluixes en defensa i errant llançaments clars en atac. Les contràries van veure i creure que podien entrar al partit, i ho van fer ràpidament. Incús es van posar un gol per sobre en el marcador.
El temps mort de l’entrenador i alguns canvis van permetre augmentar la intensitat defensiva amb la consegüent millora. Baixar l’índex d’efectivitat de les contràries, ajudar a les porteres a parar més i realitzar alguns contraatacs clars. Tot això ens va ajudar a agafar una avantatja que es va gestionar fins al final del partit per acabar cinc gols per sobre.
Portem dos partits dolents seguits, guanyats però per sota del nivell que ens havien demostrat les noies. Els tres partits següents d’inici de la segona volta són claus perquè ens enfrontem als millors equips, OAR, Ascó i Coope. Si no hi ha un canvi de mentalitat que es tradueixi amb intensitat i bon joc a la pista serà gairebé impossible guanyar-los.
Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Mireia Montleón, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Karen Garcia, Ariadna González , Duna Marchante i Mèlat Olivé Porteres: Xènia Méndez , Martina Morales i Judit Solanelles Lesionades/Absents: Èlia Dueñas i Júlia Ars
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *