Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Cadet masculí B assoleix l’empat vers La Garriga

CADET MASCULÍ B CHI 38 – H. LA GARRIGA 38

Finalment empat

Tot i el començament explosiu de l’equip igualadí, l’equip visitant va anar recuperant posicions i reduint diferències, establint una dinàmica d’acordió en què, tot i que els de casa van anar pràcticament tot el partit per davant en el marcador, quan s’establia un avantatge de dos o tres gols, pèrdues de pilota o atacs no finalitzats feien que tornessin a la situació d’empat.

D’aquesta manera s’arriba a l’últim terç del partit en què un contraatac  el porter contrari surt a la recerca de la pilota i xoca amb el jugador atacant que estava girat per rebre la pilota és sancionada amb una vermella que obliga a l’equip de La Garriga a jugar amb un jugador porter.

Aquesta situació no provoca cap canvi en la dinàmica fent que fins i tot es decideixi l’empat als últims moments de joc.

Un apunt personal, trenco una llança en favor de tots els entrenadors que mantenen un llenguatge apropiat per adreçar-se als seus jugadors entenent que donar instruccions, rectificacions o animar no està renyit amb ser educat.

Alineació: Noel Badia, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Aitor Doncel (a la porteria), Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.

Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *