El Cadet masculí B assoleix l’empat vers La Garriga

CADET MASCULÍ B CHI 38 – H. LA GARRIGA 38

Finalment empat

Tot i el començament explosiu de l’equip igualadí, l’equip visitant va anar recuperant posicions i reduint diferències, establint una dinàmica d’acordió en què, tot i que els de casa van anar pràcticament tot el partit per davant en el marcador, quan s’establia un avantatge de dos o tres gols, pèrdues de pilota o atacs no finalitzats feien que tornessin a la situació d’empat.

D’aquesta manera s’arriba a l’últim terç del partit en què un contraatac  el porter contrari surt a la recerca de la pilota i xoca amb el jugador atacant que estava girat per rebre la pilota és sancionada amb una vermella que obliga a l’equip de La Garriga a jugar amb un jugador porter.

Aquesta situació no provoca cap canvi en la dinàmica fent que fins i tot es decideixi l’empat als últims moments de joc.

Un apunt personal, trenco una llança en favor de tots els entrenadors que mantenen un llenguatge apropiat per adreçar-se als seus jugadors entenent que donar instruccions, rectificacions o animar no està renyit amb ser educat.

Alineació: Noel Badia, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Aitor Doncel (a la porteria), Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.

Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies