Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

resultats partits infantils masculí

Infantil masculí B

Un altre derrota van patir els nostres infantils B aquest dissabte contra el segon classificat el CH Egara en un partit que no van jugar malament, però que van tindre un moment de falta d’atenció en la primera part, que va hipotecar la resta del partit.
El partit va començar molt bé amb el nostre molt ficat amb el partit, i plantant cara a un equip que venia a per totes, amb un joc molt fort en atac i una defensa que no permetia que els nostres no poguessin fer el seu joc, ja que eren jugadors molt més alts i forts que els nostres, així i tot, els Igualadins, van plantar cara i fins al minut 15, que el resultat era de 7-8, va ser llavors quan van tenir un moment de desconnexió, perden moltes pilotes en atac no forçades, i baixant la intensitat en defensa, tant va ser la desconnexió que entre el minut 20, fins al final de la primera part, només van marcar 2 gols, i l’Egara va aprofitar per marxar en el marcador, així va acabar la primera part amb el resultat de 9-16.
A la reanudació de la segona part, els nostres van sortir d’un altra manera, segurament després d’una bona xerrada dels entrenadors, van canviar l’actitud en defensa, defensant a més intensitat, i jugant en atac d’una manera més rapida i fent transicions més fluides. Tot això va provocar que els nostres creixessin en la remuntada, i punt van estar d’aconseguir-lo, ja que quan faltaven 3 minuts els nostres van disposar d’un contraatac que si l’haguéssim finalitzat, ens posava a 2 gols de diferència, però el seu porter va aturar el llançament, aquí es va acabar la remuntada i el partit. Finalment el resultat va ser de 20-25.
Els nostres van millorant partit a partit, però encara han de treballar aquestes petites desconnexions que moltes vegades fan que el resultat no sigui favorable.
Van jugar: Guillem, Jan M, Jordi, Adrià, Anton, Raul, Bennon, Jan R, Guiu, Lluc, Jan M. Dirigits per Marc, Pol, Sergi.

 

Infantil Masculí A

L’infantil masculí A venç i consolida el lideratge

 

ACADÈMIA IGUALADA C.H. IGUALADA INFANTIL A 33- H. JOVENTUT MATARO 18

Consolidem el lideratge dins del grup amb una nova victòria en què la superioritat tàctica i física va ser molt evident des de l’inici del partit i molt remarcable en la segona part on es va obrir molt la diferència en el marcador. Endavant!

Entrenen: Nil Subirana i Joel Bretones
Juguen: Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel, Jan Tardà, Oriol Pou, Roger Trull, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmes i Xavier Malpartida.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *