Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota de l’infantil femení tot i la millora, front el líder

1º Catalana Infantil Femení – 2ª fase
Lloc : Diumenge 3 de març de 2019 a les 11:30 hores, Pavelló Municipal de Les Comes- Igualada
Acadèmia Igualada CH Igualada – 21
Asme – 35
Tot i perdre ha estat de llarg el millor partit de la segona fase que han jugat les nostres jugadores. Molt bona primera part davant d’un equip que arribava invicte i golejant a tots els oponents amb qui sabia enfrontat. Fins als darrers dos minuts de la primera part el marcador reflectia un meritori empat a 12 gols, però quatre jugades ràpides de l’ ASME va fer que finalitzes els primers vint-i-cinc minuts amb un resultat de 12-16 en contra. Al llarg del partit ens ha penalitzat moltíssim els talls de pilota de l’equip contrari, fruit de les passes erronis i previsibles de les nostres jugadores, que van suposar més de deu contraatacs acabats en gol. La segona part el millor joc de l’equip contrari es va imposar amb claredat i l’ASME va anar marxant al marcador fins al resultat final de 21-35. Tot i el resultat s’han vist coses que fins ara només imaginàvem, com ara unes jugades obertes d’extrem a extrem, una circulació de la pilota ràpida i intentant finalitzar la possessió amb bons llançaments, la intensitat en la defensa bloquejant atacs del contrari, i d’altres detalls que demostren que les jugadores tenen capacitat per fer-ho bé . La part negativa ha estat de nou els minuts de descontrol de cada cap de setmana, on semblen que les nenes perdin la concentració i vulguin marxar abans de temps a fer la Coca-Cola. Però ens hem de quedar amb la sensació al final del partit que ha estat totalment diferent de d’altres dies i això ens fa ser positius pels propers enfrontaments. L’ASME , líder de la lliga, ha estat massa complicat per les capacitats que avui en dia té el nostre conjunt, i de ben segur que serà un dels equips que juguin el Top-4, s’ho mereixen. Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *