Derrota de l’infantil femení tot i la millora, front el líder

1º Catalana Infantil Femení – 2ª fase
Lloc : Diumenge 3 de març de 2019 a les 11:30 hores, Pavelló Municipal de Les Comes- Igualada
Acadèmia Igualada CH Igualada – 21
Asme – 35
Tot i perdre ha estat de llarg el millor partit de la segona fase que han jugat les nostres jugadores. Molt bona primera part davant d’un equip que arribava invicte i golejant a tots els oponents amb qui sabia enfrontat. Fins als darrers dos minuts de la primera part el marcador reflectia un meritori empat a 12 gols, però quatre jugades ràpides de l’ ASME va fer que finalitzes els primers vint-i-cinc minuts amb un resultat de 12-16 en contra. Al llarg del partit ens ha penalitzat moltíssim els talls de pilota de l’equip contrari, fruit de les passes erronis i previsibles de les nostres jugadores, que van suposar més de deu contraatacs acabats en gol. La segona part el millor joc de l’equip contrari es va imposar amb claredat i l’ASME va anar marxant al marcador fins al resultat final de 21-35. Tot i el resultat s’han vist coses que fins ara només imaginàvem, com ara unes jugades obertes d’extrem a extrem, una circulació de la pilota ràpida i intentant finalitzar la possessió amb bons llançaments, la intensitat en la defensa bloquejant atacs del contrari, i d’altres detalls que demostren que les jugadores tenen capacitat per fer-ho bé . La part negativa ha estat de nou els minuts de descontrol de cada cap de setmana, on semblen que les nenes perdin la concentració i vulguin marxar abans de temps a fer la Coca-Cola. Però ens hem de quedar amb la sensació al final del partit que ha estat totalment diferent de d’altres dies i això ens fa ser positius pels propers enfrontaments. L’ASME , líder de la lliga, ha estat massa complicat per les capacitats que avui en dia té el nostre conjunt, i de ben segur que serà un dels equips que juguin el Top-4, s’ho mereixen. Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies