Bon partit i victória pel Juvenil Masculí

Catalana Juvenil Masculí
Ch Igualada 46-34 C.H. Vilamajor

Partit jugat a Les comes dissabte 2 de Març
Bon partit i victòria pels Juvenils masculí

Bon partit dels joves del juvenil masculí amb una forta intensitat i velocitat de joc durant tot el partit, tot i que l’handbol Vilamajor no va abaixar els braços durant la primera meitat del partit el marcador presentava un resultat molt igualat amb petites diferències a favor d’un equip i l’altre.
En la segona part els igualadins van continuar imprimint velocitat de joc, amb doble canvi constant entre atac i defensa i que l’handbol Vilamajor no va poder contrarestar.

Jugat amb: Joel Solanelles, Joel Bretones, Agustín Vázquez, Biel Morales, Fernando Almendro, Iker Sabuquillo, Marc Andreu, Biel Hornas, Marc Frutos, Mark Fresnedoso, Julio Catalín , Jerome Galan, Iván Ruiz,
Entrenador: Roger Calzada, delegats: Juan Fresnedoso i Jaume Andreu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies