Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon resultat del cadet femení

1a CATALANA   CADET FEMENÍ   2a FASE

C.H. ESPLUGUES-26                     C.H. IGUALADA-32

MAL PARTIT, BON RESULTAT

Últim desplaçament de la primera volta dissabte al matí a Esplugues, al pavelló feia una calor important que de ben segur els dos equips van patir molt.

Les noies no van tenir el dia i van jugar uns dels seus pitjors partits. Si bé l’Esplugues mai va estar per davant al marcador, les nostres no van acabar de marxar amb comoditat i les rendes variaven de pocs gols.

Mala circulació de pilota, pèrdues en les passades, fluixes en defensa, errant llançaments clars. Només algun contraatac clar alegrava el partit de tant en tant. Final de la primera part 13-17.

En la segona part el partit va seguir igual. Les contràries van aconseguir posar-se a un sol gol per sota al marcador, la qual cosa va fer pensar el pitjor a més d’un, però tot va quedar en un ensurt i les nostres van acabar recuperant una renda més còmode que es va allargar fins als sis gols finals de diferència.

Com he dit les noies no van estar bé, perquè van perdre la seva identitat com equip que es basa en la bona circulació de pilota i en macerar les jugades fins a trobar l’oportunitat, això combinat amb una forta defensa que permet recuperar pilotes en l’avançat i ser gairebé infranquejables en la posicional. Quan perden això i s’exagera l’ús de jugades individuals, es cau en una dinàmica de partit que no ens convé.

Però com diuen dels millors equips, si jugant malament guanyen, el dia que juguin bé això serà increïble!!!

Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Èlia Dueñas, Júlia Ars, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Duna Marchante i Mèlat Olivé Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Mèlat Olivé

Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias             Delegats: Jerson Chia

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *