Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Resultats infantils masculí : A guanya i reaferma el liderat, B no pot vençer a Terrassa

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA Segona Fase- Grup B (Sèrie A1). 7a jornada

Els igualadins mantenen el liderat

Handbol Garbí Palafrugell “Tamariu” 26 – 33 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada A

El dissabte 22 de febrer l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada – Handbol Igualada “A” va desplaçar-se al Pavelló Municipal de Palafrugell. Els jugadors lluitaren enfront de l’Handbol Garbí per mantenir-se, una setmana més, en solitari al capdavant de la classificació.

Intens partit el que es va veure aquest dissabte. Una forta defensa, una bona actuació a la porteria amb aturada de penal inclosa, i un atac decidit van donar una merescuda victòria a l’equip d’Igualada. El resultat final, 26 a 33, els de la samarreta groga i la seva afició el van celebrar amb molta alegria.

Dirigits per Nil Subirana, van jugar: Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Arnau Vargas, Oriol Pou, Jaume Magaña, Pol Alonso, Roger Trull, Arnau Albareda i Santi Cuevas.

 

Segona derrota dels infantils B contra el CH Terrassa en un partit que van disputar aquest dissabte.
El partit va començar amb tots dos equips intentant implantar el seu joc en el camp, a una defensa molt forta que evitaven els atacs dels dos equips, així vam estar els primers 2 minuts sense fer cap gol. A partir de llavors, van començar arribar els primers gols amb alternança un i l’altra equip en el marcador, amb una diferència de 1 gol. Així vam arribar el minut 15 quan els nostres van començar a perdre pilotes en atac, i a no elaborar les jugades en atac, sumat a una baixada d’intensitat en defensa, va provocar que els de Terrassa manxar-se’n en el marcador per una diferència de 5 gols.
Però amb un intent d’arreglar les coses abans de marxar el descans els nostres van fer un esforç per retallar el resultat, i ho van aconseguir una mica, i el descans vam arribar amb el resultat d’11-8 a favor del Terrassa.
La segona part va ser una part com he vist aquesta temporada, els nostres van sortir adormits i sense l’intensitat que se’ls demana en defensa. En atac no fèiem cap jugada, i tota l’estona tiràvem de 8 m sense cap opció de fer gol. Amb tot això vam tornar a quedar enrere en el marcador per una diferència de 8 gols, aquesta distància ja no vam poder retallar-la tot i que els últims minuts ho van intentar més amb el cor que amb el cap , i el joc. El partit va acabar amb el resultat de 27-20.
Van jugar : Guillem, Anton, Jordi, Adrià , Raul, Jan R, Alex, Eloy, dirigits per Pol.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *