Resultats infantils masculí : A guanya i reaferma el liderat, B no pot vençer a Terrassa

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA Segona Fase- Grup B (Sèrie A1). 7a jornada

Els igualadins mantenen el liderat

Handbol Garbí Palafrugell “Tamariu” 26 – 33 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada A

El dissabte 22 de febrer l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada – Handbol Igualada “A” va desplaçar-se al Pavelló Municipal de Palafrugell. Els jugadors lluitaren enfront de l’Handbol Garbí per mantenir-se, una setmana més, en solitari al capdavant de la classificació.

Intens partit el que es va veure aquest dissabte. Una forta defensa, una bona actuació a la porteria amb aturada de penal inclosa, i un atac decidit van donar una merescuda victòria a l’equip d’Igualada. El resultat final, 26 a 33, els de la samarreta groga i la seva afició el van celebrar amb molta alegria.

Dirigits per Nil Subirana, van jugar: Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Arnau Vargas, Oriol Pou, Jaume Magaña, Pol Alonso, Roger Trull, Arnau Albareda i Santi Cuevas.

 

Segona derrota dels infantils B contra el CH Terrassa en un partit que van disputar aquest dissabte.
El partit va començar amb tots dos equips intentant implantar el seu joc en el camp, a una defensa molt forta que evitaven els atacs dels dos equips, així vam estar els primers 2 minuts sense fer cap gol. A partir de llavors, van començar arribar els primers gols amb alternança un i l’altra equip en el marcador, amb una diferència de 1 gol. Així vam arribar el minut 15 quan els nostres van començar a perdre pilotes en atac, i a no elaborar les jugades en atac, sumat a una baixada d’intensitat en defensa, va provocar que els de Terrassa manxar-se’n en el marcador per una diferència de 5 gols.
Però amb un intent d’arreglar les coses abans de marxar el descans els nostres van fer un esforç per retallar el resultat, i ho van aconseguir una mica, i el descans vam arribar amb el resultat d’11-8 a favor del Terrassa.
La segona part va ser una part com he vist aquesta temporada, els nostres van sortir adormits i sense l’intensitat que se’ls demana en defensa. En atac no fèiem cap jugada, i tota l’estona tiràvem de 8 m sense cap opció de fer gol. Amb tot això vam tornar a quedar enrere en el marcador per una diferència de 8 gols, aquesta distància ja no vam poder retallar-la tot i que els últims minuts ho van intentar més amb el cor que amb el cap , i el joc. El partit va acabar amb el resultat de 27-20.
Van jugar : Guillem, Anton, Jordi, Adrià , Raul, Jan R, Alex, Eloy, dirigits per Pol.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies