l’infantil femení perd a Cardedeu

1ª Catalana Infantil Femení
Lloc : Dissabte 23 de febrer de 2019 a les 18:30 hores, Pavelló Municipal de Cardedeu
CH. Cardedeu – 24
Acadèmia Igualada CHI – 11
«Deja vu»
És com veure un cop rere l’altre la mateixa pel·lícula. No hi ha res a afegir respecte a altres partits, hem pogut gaudir de pocs minuts de bon joc i hem patit els moments d’absència perllongada de cada jornada. No pot ser que ens acostumen a perdre cada cap de setmana i que ho assumim amb normalitat, tenim un potencial que ens hauria de permetre guanyar o com a mínim lluitar per aconseguir un altre resultat. Avui no hem tingut cap possibilitat davant del CH. Cardedeu, que en tot moment ha estat superior a les nostres jugadores i ha controlat el partit des de l’inici fins al final. Només feia falta mirar a la banqueta per adonar-te que allò que volien transmetre a les jugadores no és reflectia a la pista, semblava que no hi hagués comunicació i al final el resultat ha estat concloent. Encara queden més partits i molt marge per la millora, però cal que les nenes creguin en les seves possibilitats i canviïn l’actitud per aconseguir guanyar. Estic segur que al final les nostres jugadores aconseguiran donar-li la volta a aquesta dinàmica perquè tenen potencial per fer-ho, només cal una mica de sort i sobretot molt treball als entrenaments per aplicar-ho als partits. Com sempre felicitar al CH. Cardedeu per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.
Felicitats Acadèmia Igualada ch Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies