Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil femení perd a Cardedeu

1ª Catalana Infantil Femení
Lloc : Dissabte 23 de febrer de 2019 a les 18:30 hores, Pavelló Municipal de Cardedeu
CH. Cardedeu – 24
Acadèmia Igualada CHI – 11
«Deja vu»
És com veure un cop rere l’altre la mateixa pel·lícula. No hi ha res a afegir respecte a altres partits, hem pogut gaudir de pocs minuts de bon joc i hem patit els moments d’absència perllongada de cada jornada. No pot ser que ens acostumen a perdre cada cap de setmana i que ho assumim amb normalitat, tenim un potencial que ens hauria de permetre guanyar o com a mínim lluitar per aconseguir un altre resultat. Avui no hem tingut cap possibilitat davant del CH. Cardedeu, que en tot moment ha estat superior a les nostres jugadores i ha controlat el partit des de l’inici fins al final. Només feia falta mirar a la banqueta per adonar-te que allò que volien transmetre a les jugadores no és reflectia a la pista, semblava que no hi hagués comunicació i al final el resultat ha estat concloent. Encara queden més partits i molt marge per la millora, però cal que les nenes creguin en les seves possibilitats i canviïn l’actitud per aconseguir guanyar. Estic segur que al final les nostres jugadores aconseguiran donar-li la volta a aquesta dinàmica perquè tenen potencial per fer-ho, només cal una mica de sort i sobretot molt treball als entrenaments per aplicar-ho als partits. Com sempre felicitar al CH. Cardedeu per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.
Felicitats Acadèmia Igualada ch Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *