Bones sensacións i victória del Cadet masculí A

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»
CHI IGUALADA 36 – ASME VORAMAR 32

VICTÓRIA AMB BONES SENSACIONS

Després del partit de Sarrià, amb males sensacions, tornàvem a casa davant un rival, que havíem de guanyar, per tornar a la confiança, i encarar les 2 últimes jornades de la primera volta, molt despenjats en la classificació.
Primers minuts molt igualats, però un pèl desencertats, no ens van permetre marxar en el marcador, i vam arribar al descans amb un gol amunt. La segona meitat, la xerrada al vestidor va fer efecte, i vam estar molt més rapits i millors en defensa, va permetre estar concentrats i varem connectar molt amb el pivot i ells no ho van saber aturar.
Vam fer un petit forat, que ens va dur a una victòria merescuda i que ens permet agafar confiança, als nois, entrenadors i famílies.
Esperant recuperar els companys lesionats, a veure si entre tots ho tirem endavant.
Entrenats per: David i Eric , Dani i Cèsar a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí.
Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies