bona progressió de joc per l’aleví masculí B

L’Aleví B Acadèmia Igualada club h. Igualada va jugar dissabte 23 de febrer a les 10 a Les Comes contra l’Handbol Sant Joan Despí D.
Entrenadors: Max Segura i Alba Camañes.
Jugadors: Marc Borrega, Rubén Càmara, Nil Camps, Roc Esteve, Bru Margalef, Roger Oliveras, Pau Tardà i Quim Viaña.

El resultat va ser de 12-4. El nostre aleví B va guanyar els 4 quarts de manera còmoda seguint amb la bona progressió d’aquests últims partits, sobretot en defensa i bon joc d’equip en atac. Els petits segueixen gaudint de l’handbol i cada dia juguen millor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies