bona progressió de joc per l’aleví masculí B

L’Aleví B Acadèmia Igualada club h. Igualada va jugar dissabte 23 de febrer a les 10 a Les Comes contra l’Handbol Sant Joan Despí D.
Entrenadors: Max Segura i Alba Camañes.
Jugadors: Marc Borrega, Rubén Càmara, Nil Camps, Roc Esteve, Bru Margalef, Roger Oliveras, Pau Tardà i Quim Viaña.

El resultat va ser de 12-4. El nostre aleví B va guanyar els 4 quarts de manera còmoda seguint amb la bona progressió d’aquests últims partits, sobretot en defensa i bon joc d’equip en atac. Els petits segueixen gaudint de l’handbol i cada dia juguen millor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies