Nova victória pel Cadet Femení que segueix consolidat a la part alta de la classificació

 

1a CATALANA   CADET FEMENÍ   2a FASE

C.H.IGUALADA-30                       RÀPID CORNELLÀ-17

Bon partit de les nostres cadets el jugat diumenge al matí a Les Comes.

Va començar igualat fins al 4-4, a partir d’aquí la nostra defensa avançada se’ls hi va ennuegar a les de Cornellà , la nostra defensa va començar a robar pilotes que permetien contraatacs clars pel nostre equip i acabaven sempre en gol. Es va passar del 4-4 al 9-4 en un moment. Això els hi va causar inseguretat a les rivals que ja encongien el braç a l’hora de passar, no tenien les idees clares i perdien algunes pilotes amb facilitat.

En atac es va córrer quan s’havia de córrer i es va circular bé quan tocava fins a trobar el forat.

Final de la primera part 15-6.

En la segona la cosa no va canviar i es va seguir amb la mateixa dinàmica, demostrant que quan volen poden jugar un molt bon handbol, fent-ho com un equip complert i compensat al qual es molt difícil parar. Segueixen segones a un punt de la Cope i la setmana vinent últim desplaçament de la primera volta a la pista de l’Esplugues.

Desitgem que l’esquinç de la Marta no sigui res i ens pugui ajudar en el pròxim compromís.

Jugadores:   Èrika Chia , Marta Vargas , Marta López, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Karen Garcia, Ariadna González , Duna Marchante, Mèlat Olivé i Èlia Dueñas. Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Mireia Montleón

Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias             Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

 

Galería de Fotos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies