Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Nova victória pel Cadet Femení que segueix consolidat a la part alta de la classificació

 

1a CATALANA   CADET FEMENÍ   2a FASE

C.H.IGUALADA-30                       RÀPID CORNELLÀ-17

Bon partit de les nostres cadets el jugat diumenge al matí a Les Comes.

Va començar igualat fins al 4-4, a partir d’aquí la nostra defensa avançada se’ls hi va ennuegar a les de Cornellà , la nostra defensa va començar a robar pilotes que permetien contraatacs clars pel nostre equip i acabaven sempre en gol. Es va passar del 4-4 al 9-4 en un moment. Això els hi va causar inseguretat a les rivals que ja encongien el braç a l’hora de passar, no tenien les idees clares i perdien algunes pilotes amb facilitat.

En atac es va córrer quan s’havia de córrer i es va circular bé quan tocava fins a trobar el forat.

Final de la primera part 15-6.

En la segona la cosa no va canviar i es va seguir amb la mateixa dinàmica, demostrant que quan volen poden jugar un molt bon handbol, fent-ho com un equip complert i compensat al qual es molt difícil parar. Segueixen segones a un punt de la Cope i la setmana vinent últim desplaçament de la primera volta a la pista de l’Esplugues.

Desitgem que l’esquinç de la Marta no sigui res i ens pugui ajudar en el pròxim compromís.

Jugadores:   Èrika Chia , Marta Vargas , Marta López, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Karen Garcia, Ariadna González , Duna Marchante, Mèlat Olivé i Èlia Dueñas. Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Mireia Montleón

Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias             Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

 

Galería de Fotos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *