Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil femení perd front un rival superior

1ª Catalana Infantil Femení
Lloc : Dissabte 16 de febrer de 2019 a les 16:30 hores, Pavelló Les Comes- Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 16
Handbol Gavà B – 25
No hi ha res a dir, l’equip contrari ha estat millor que el nostre i cal felicitar-los. Les nostres jugadores han començat el partit amb dubtes i perdent pilotes relativament fàcils, fet que ha aprofitat l’equip del Gavà per anar-se’n en el marcador amb avantatges de tres i quatre gols. Cap a finals de la primera part el nostre equip ha apujat el to defensiu i han estat més encertades a l’atac, de manera que han aconseguit atansar-se fins a un sol gol de diferència, finalitzant aquesta part amb un ajustat 9-10 al lluminós. El començament de la segona part ha estat del tot decisiva per entendre el resultat final, amb una «pajara» de més de quinze minuts que ha suposat que l’equip del Gavà marxés en el marcador, mantenint aquest marge de gairebé deu gols fins al final. Avui s’ha provat de tot, inclús s’ha canviat la defensa per tal de reconduir la dinàmica del partit, però cap dels intents ha donat els seus fruits i s’ha acabat perdent el partit. És complicat d’entendre aquests moments de desconcert que tenen cada cap de setmana, però comença a ser preocupant, ja que portem tres derrotes consecutives havent jugat els últims dos partits a casa. Queda molt per fer i molt a entrenar per millorar, cal encoratjar-les per aconseguir canviar aquest cicle i tornar a jugar com elles saben. Com sempre felicitar a l’Handbol Gavà B per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernandez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *