Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Cadets masculí del 16 i 17 de febrer

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»
HANDBOL SARRIA DE TER 35 – CHI IGUALADA 26

Molts kilòmetres, hores de cotxes i cansament , 2 jugadors molt bons, molt difícils de parar, fan 10 golets i a remuntar, fem alguns minuts bons, ens activem, però tornem a desinflar-nos, tornem a abaixar braços, i el bucle és el de sempre.
Pista molt complicada i poques opcions, ho intentem i per una cosa o altra, sempre ens surt el mateix partit, anem curts d’efectius, no tenim sort, en moments puntuals, no tenim gens de sort amb els arbitres, i anem curts d´esperit competitiu, no creiem amb nosaltres, ho canviem de dinàmica o així serà molt complicat.
Ànims i a seguir!!
Entrenats per: David i Eric i Dani a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado.
Dani Leon

 

CHI CADET MASCULÍ B 25 – CH ESPARREGUERA 32

Competint fins al final

Bon partit de l’equip igualadí davant d’un rival ben situat.
Tot i tenir baixes per lesió i el desgast que això representa per a un equip poc nombrós, el joc desplegat va ser constant i ofensiu.
La defensa va afrontar en tot moment els desafiaments d’uns atacants amb bones habilitats, capacitat física i bona alçada.

Alineació: Noel Badia, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Jan Tardà (a la porteria)i i Joan Valentí.
Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *