Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

victóries per els alevins masculí i femení en els seus partits

Aleví Masculí Acadèmia Igualada CH Igualada – Ch Sant Esteve Sesrovires

 

Els Alevins-A del Club d’Handbol Sant Esteve Sesrovires i els Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada han jugat un intens partit de bon handbol en el bonic Poliesportiu sesrovirenc, que ha finalitzat amb una treballada i merescuda victòria dels igualadins.
Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada (Alevins-A) han jugat: Xavi Alonso i Miquel Baró com a porters, i, com a jugadors de camp: Èrik Angel, Àlex Arribas, Roc Esteve, Lluc Pons, Oriol Minguito, Jan Marí, Jan Rojo, Eloi Puig, i Damià Pou, magistralment dirigits pels entrenadors Roger Calzada, Jana Elvira, i Edgar Marí. No ens ha pogut acompanyar com a jugador de camp el Guiu Gómez, perquè estava malalt.

 

ALEVI FEMENI

ACADÈMIA IGUALADA CH IGUALADA 12 – H. RIBES COSTERETS 4

SUPERIORS
Les igualadines van ser molt superiors durant tot el partit. Guanyant amb amplia diferencia totes les parts del partit. Tot i aquesta superioritat, van estar ficades al partit i van lluitar cada pilota amb molta ambició.

Es nota a cada partit com l’equip va evolucionant, el joc col·lectiu cada vegada és més efectiu amb més passades entre elles i més ben finalitzades. En l’àmbit defensiu també molt efectives no deixant opcions en cap moment al Costarets. Cal destacar també que a escala individual cada una d’ elles ha adquirit molta confiança i seguretat i proven accions que abans no s’atrevien.
Hem de seguir treballant en aquesta línia per quan ens trobem amb equips més forts. Però sobretot gaudint de l’handbol com sempre fan. Felicitats!!

Hem jugat amb: Berta, Vinyet, Isona, Míriam M, Míriam F, Irene, Júlia, Jana, Nuria.
Entrenades per: Enzo, Biel, Isaac

Delegada: Virginia

Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *