Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

ELS CADETS MASCULÍ NO PODEN GUANYAR ELS SEUS PARTITS

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»

CHI IGUALADA 28 – H. SANT ESTEVE SESROVIRES 38

DESBORDATS
Visita del primer classificat, amb bones sensacions del partit de Lleida, vam començar molt bé defensivament, els primers 15 minuts bons en defensa i atac, però unes molt bones parades del porter rival en contraatacs clars, no ens van permetre entrar dins el partit, i ells molt encertats fins i tot de 9 metres, van marxar del marcador, i ja la segona meitat, en uns 10 primers minuts, molt dolents, ens van passar per sobre.
Hem de seguir treballant en defensa, ells van ser molt més contundents i ajustar més les ajudes, en contraatacs som molt ràpids i això, ho hem d´aprofitar, comencem a trobar-nos equips que són forts i patim molt.

Entrenats per: David i Eric , Dani i Cèsar a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí.
Dani Leon

 

CADET MASCULÍ B

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ 33- CHI CADET MASCULÍ B 26

Per no començar amb bon peu…

Desplaçament a Sant Joan Despí amb repetició d’algunes circumstàncies anteriors: començament amb pilotes perdudes i manca d’encert en els llançaments que van proporcionar a l’altre equip un avantatge difícil de remuntar.
Tot i que després l’equip va fer jugades elaborades, va defensar amb intensitat i va millorar l’efectivitat, les parades del porter contrari i el resultat acumulat no van permetre que l’equip remuntés.
Cal destacar la reacció a la segona part i els uns contra uns ben trobats com a alternativa.
Alineació: Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.
Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *