ELS CADETS MASCULÍ NO PODEN GUANYAR ELS SEUS PARTITS

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»

CHI IGUALADA 28 – H. SANT ESTEVE SESROVIRES 38

DESBORDATS
Visita del primer classificat, amb bones sensacions del partit de Lleida, vam començar molt bé defensivament, els primers 15 minuts bons en defensa i atac, però unes molt bones parades del porter rival en contraatacs clars, no ens van permetre entrar dins el partit, i ells molt encertats fins i tot de 9 metres, van marxar del marcador, i ja la segona meitat, en uns 10 primers minuts, molt dolents, ens van passar per sobre.
Hem de seguir treballant en defensa, ells van ser molt més contundents i ajustar més les ajudes, en contraatacs som molt ràpids i això, ho hem d´aprofitar, comencem a trobar-nos equips que són forts i patim molt.

Entrenats per: David i Eric , Dani i Cèsar a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí.
Dani Leon

 

CADET MASCULÍ B

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ 33- CHI CADET MASCULÍ B 26

Per no començar amb bon peu…

Desplaçament a Sant Joan Despí amb repetició d’algunes circumstàncies anteriors: començament amb pilotes perdudes i manca d’encert en els llançaments que van proporcionar a l’altre equip un avantatge difícil de remuntar.
Tot i que després l’equip va fer jugades elaborades, va defensar amb intensitat i va millorar l’efectivitat, les parades del porter contrari i el resultat acumulat no van permetre que l’equip remuntés.
Cal destacar la reacció a la segona part i els uns contra uns ben trobats com a alternativa.
Alineació: Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.
Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies