Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Aleví masculí A Ch Sanes – Ch Igualada

DE MICA EN MICA S’OMPLE LA PICA.

Quan hom treballa intens, sense defallir, amb constància i amb paciència, acostuma a obtenir el resultat desitjat. I així ha jugat l’equip dels Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada aquest dissabte 9 de febrer, al migdia, a Sant Esteve Sesrovires. Els jugadors igualadins han lluitat cada pilota, i no n’han deixat pas cap per perduda, i, elaborant jugada a jugada, amb serena tenacitat, i amb encomiable perseverança, han practicat un bon joc d’handbol que ha vençut al difícil equip sesrovirenc.
En un assolellat matí, i amb un temps pre-primaveral, l’expedició igualadina s’ha dirigit cap al bonic municipi del Baix Llobregat nord de Sant Esteve Sesrovires, d’uns 7.800 habitants. El topònim de Sant Esteve Sesrovires deriva de l’existència de boscos de roures, amb la incorporació de l’article definit en la forma catalana antiga «salada» (com es parla també, per exemple, a les Illes Balears).

Els Alevins-A del Club d’Handbol Sant Esteve Sesrovires i els Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada han jugat un intens partit de bon handbol en el bonic Poliesportiu sesrovirenc, que ha finalitzat amb una treballada i merescuda victòria dels igualadins.
Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada (Alevins-A) han jugat: Xavi Alonso i Miquel Baró com a porters, i, com a jugadors de camp: Èrik Angel, Àlex Arribas, Roc Esteve, Lluc Pons, Oriol Minguito, Jan Marí, Jan Rojo, Eloi Puig, i Damià Pou, magistralment dirigits pels entrenadors Roger Calzada, Jana Elvira, i Edgar Marí. No ens ha pogut acompanyar com a jugador de camp el Guiu Gómez, perquè estava malalt.

Per part del Club d’Handbol Sant Esteve Sesrovires (Alevins-A) han jugat: Èric González, Marc Blum, Nil Canut, Izan Fusco, Èric Casadevall, Diego Sánchez, Benjamín Martínez, Pau Hernández, i Grau Payarol, entrenats i dirigit per Àngel Fosalba.
El partit jugat a Sant Esteve Sesrovires s’ha disputat en un ambient i amb una temperatura molt agradables en la funcional pista poliesportiva de Sant Esteve. En el primer quart, l’Igualada ha jugat amb un gran sentit de l’anticipació i ha pres un bon nombre de pilotes als jugadors locals, i la defensa igualadina ha estat molt tancada i compacta, fet que ha dificultat enormement el joc sesrovirenc, finalitzant aquesta part amb un marcador de 6 a 7 gols a favor dels visitants anoiencs. En aquesta primera part, els del Baix Llobregat nord han transformat un penal que els han xiulat a favor. En el segon temps, el joc ha estat molt intens i l’àrbitre ha ensenyat moltes targetes grogues als jugadors d’ambdós equips, i cal destacar que tant l’atac com la defensa igualadina han estat molt eficients. El resultat final d’aquesta segona part ha estat de 7 a 9 gols a favor també dels igualadins. En el tercer temps, els de la capital de l’Anoia han dut a terme ràpids contraatacs que han estat letals per als jugadors locals, als quals els han xiulat un penal que han errat. L’elèctric joc d’atac anoienc els ha permès també de guanyar aquesta tercera part per un marcador de 4 a 7 gols. En el quart temps, i amb la victòria igualadina del matx ja assegurada, els jugadors visitants s’han relaxat i això ha provocat la reacció de l’equip local que els ha permès d’endur-se aquesta quarta i darrera part del partit amb un resultat de 8 a 7 gols a favor dels de Sant Esteve. L’àrbitre ha concedit en aquesta quarta part un penal a favor dels igualadins, que no ha estat transformat, i un altre a favor de l’equip local que l’ha aconseguit de convertir en gol. El marcador final ha estat de 25 a 30 gols a favor dels visitants igualadins, que s’han endut els dos punts per a la lliga.

Cal destacar d’aquest partit els problemes constants amb el marcador electrònic, tant en el control dels gols marcats per cada equip (especialment amb errors en contra dels igualadins), com en el control del temps del matx.
L’àrbitre del partit, el Sr. Òscar Pardo, ha estat rigorós, no permetent el joc dur, i, a la vegada, imparcial.
Els jugadors de l’Igualada s’enfrontaran la setmana vinent a «Les Comes» amb l’equip del Vallès Oriental del Canovelles, al qual ja van guanyar a domicili en la primera ronda de la lliga. Els igualadins ocupen actualment la quarta posició de la lliga, empatats a 15 punts amb el Sant Joan Despí, que ocupa la tercera posició. Han jugat 11 partits, i n’han guanyat 7, n’han empatat 1 (precisament en front del Sant Joan Despí), i n’han perdut 3 (els dos davant del Granollers, que va líder destacat, i un davant del Vilamajor, que va segon classificat). El Canovelles, el nostre pròxim rival, no ha guanyat, de moment, cap partit en aquesta lliga, però, així i tot, caldrà no refiar-se, no fos cas que destapés el seu segur potencial d’handbol precisament el dissabte vinent a la pista igualadina. Desitgem, com sempre, als jugadors del Club d’Handbol Igualada-Alevins A que practiquin en el pròxim partit un joc treballat, constant, i amb perseverança, per anar omplint la pica de punts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *