Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

primera derrota de l’infantil masculi b contra handbol santpedor

Primera derrota dels infantils B contra el Santpedor, en un partit que els nostres van llençar en l’inici de la segona part.

El nostre equip va tindré moltes baixes que va fer que l’un dels nostres porters hagués de fer de jugador.

El partit va començar amb els nostres controlant el partit amb atacs ràpids i fent una bona defensa. En el marcador anaven per davant i controlant en tot moment el joc del partit tot i que jugàvem amb només 7 jugadors. Així la primera part va acabar amb empat a 14.
La segona part va ser una mostra de el que no es pot fer un partit, van fallar en atac perden moltes pilotes, i no replegant-se en defensa, baixant la intensitat en el marcatge, el que va aprofitar el Santpedor per marxar en el marcador amb una diferència de 6 gols, i així en el minut 17 havia ficat els mateixos gols que en tota la primera part.
Va ser llavors quant finalment els nostres jugadors van canviar l’actitud i van intentar fer la remuntada però va faltar temps, i es van quedar a només a un gol de la gesta.
El partit va acabar amb el resultat de 30-29, amb un partit en què els nostres jugadors van aprendre que han d’estar el 100% tot els minuts del partit.

Van jugar ; Jan M, Guillem, Adriá, Anton, Jordi, Jan R, Quim; dirigits per Marc i Pol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *