Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

el juvenil masculí guanya amb comoditat

CATALANA JUVENIL MASCULÍ

CH IGUALADA 39 -29 H VILANOVA I LA GELTRÚ

PARTIT CÒMODE

Partit jugat diumenge a les 12h en el pavelló Les Comes. El juvenil masculí va sortir molt concentrat i de seguida va assolir un petit avantatge en el marcador. Continuàvem la primera part exhibint un bon joc tant en atac com defensiu ajudats per una porteria força encertada. En acabar el primer temps el marcador reflectia un avantatge positiu de 5 gols a favor del conjunt anoienc.

En la represa es va continuar implementant el ritme de joc per part de l’igualada i el Vilanova no tenia res a fer, continuàvem trenant bones jugades i augmentant la diferència fins el resultat final de 39-29

Fitxa Técnica:

Jugadors : Joel Sonalelles, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Jerome Galan, Agustín Vazquez, Marc Frutos, Mark Fresnedoso, Pau Gubern , Biel Morales, Fernando Almendro, Julio Catalín, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Jose Carlos Arenas, Joel Bretones, Arnau Torner

Entrenador Roger Calzada, Delegats : Juan Fresnedoso, Jaume Andreu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *