derrota de l’infantil femení vers bm la roca

1ª Catalana Infantil Femení 2ª fase

Lloc : Diumenge 10 de febrer de 2019 a les 10:30 hores, Pavelló Les Comes- Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 22

Avannubo BM La Roca – 28

Segona derrota consecutiva del nostre equip, i amb sensació això suposi entrar en una dinàmica negativa. Cal remuntar i ho aconseguirem, són capaces de fer-ho i ho faran. D’altra banda cal ser crítics per aprendre, i en aquest sentit cal dir que hem tornat a perdre la concentració en gran part del partit. L’equip contrari llegia amb facilitat els passes, robaven la pilota i iniciaven contraatacs que acabaven a dins de la nostra porteria, afegit a la síndrome de mans de mantega amb la pèrdua de nombroses pilotes toves i sense dificultat. Costa d’entendre aquests buits en diferents moments del partit, avui hem començat bé, tant en defensa com en atac avançant-nos en el marcador i dominant el joc, però de cop i volta desapareixen,i marxen del partit. S’ha de treballar molt, sobretot als entrenaments, un juga com entrena, i en aquest sentit si veus com treballen entre setmana te n’adonés que poden donar molt més del que es veu. Avui era el debut com a primera entrenadora de l’Olga, i els que la coneixem sabem que té molt a ensenyar i a transmetre, però cal que les jugadores facin cas per avançar, cal compromís i treball perquè en cas contrari se’ns farà molt llarga aquesta fase. Així i tot no val el desànim, avui hem vist una diferència de joc important entre la primera part i la segona, sobretot cap al final del partit, on les jugadores han deixat veure el que són capaces de fer, llàstima que fos tard i el partit ja estigués perdut, però és esperançador pels següents enfrontaments. Cal animar-les perquè són unes lluitadores i de segur que tornaran a mostrar el seu joc. Com sempre felicitar al Avannubo BM La Roca per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.

Felicitats Acadèmia Igualada Handbol Igualada , sempre endavant!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés; Amelie Muñoz

Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner

Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernandez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies