Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

derrota de l’infantil femení vers bm la roca

1ª Catalana Infantil Femení 2ª fase

Lloc : Diumenge 10 de febrer de 2019 a les 10:30 hores, Pavelló Les Comes- Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 22

Avannubo BM La Roca – 28

Segona derrota consecutiva del nostre equip, i amb sensació això suposi entrar en una dinàmica negativa. Cal remuntar i ho aconseguirem, són capaces de fer-ho i ho faran. D’altra banda cal ser crítics per aprendre, i en aquest sentit cal dir que hem tornat a perdre la concentració en gran part del partit. L’equip contrari llegia amb facilitat els passes, robaven la pilota i iniciaven contraatacs que acabaven a dins de la nostra porteria, afegit a la síndrome de mans de mantega amb la pèrdua de nombroses pilotes toves i sense dificultat. Costa d’entendre aquests buits en diferents moments del partit, avui hem començat bé, tant en defensa com en atac avançant-nos en el marcador i dominant el joc, però de cop i volta desapareixen,i marxen del partit. S’ha de treballar molt, sobretot als entrenaments, un juga com entrena, i en aquest sentit si veus com treballen entre setmana te n’adonés que poden donar molt més del que es veu. Avui era el debut com a primera entrenadora de l’Olga, i els que la coneixem sabem que té molt a ensenyar i a transmetre, però cal que les jugadores facin cas per avançar, cal compromís i treball perquè en cas contrari se’ns farà molt llarga aquesta fase. Així i tot no val el desànim, avui hem vist una diferència de joc important entre la primera part i la segona, sobretot cap al final del partit, on les jugadores han deixat veure el que són capaces de fer, llàstima que fos tard i el partit ja estigués perdut, però és esperançador pels següents enfrontaments. Cal animar-les perquè són unes lluitadores i de segur que tornaran a mostrar el seu joc. Com sempre felicitar al Avannubo BM La Roca per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.

Felicitats Acadèmia Igualada Handbol Igualada , sempre endavant!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés; Amelie Muñoz

Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner

Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernandez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *