Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon partit amb victória per les noies del Cadet Femení

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE

C.H.IGUALADA- 36 C.H.CARDEDEU- 28

Partit amb dues parts ben diferenciades. En la primera les nostres noies semblava que havien sortit bé, ràpidament aconsegueixen un parcial de tres gols al marcador 6-3. Però de mica en mica sembla que es deixen anar i el Cardedeu amb molt pocs arguments ofensius, una jugadora que llençava de nou metres i dues més que entraven si o si, va arribar a posar-se per davant de dos gols. Al final del període les nostres ho van poder maquillar per arribar al descans 15-15. Ni la Cope, ni l’OAR, ni l’Ascó ens havien fet 15 gols en una part i no cal dir que són equips bastant superiors al Cardedeu. Per tant queda clar que mancava intensitat defensiva per part de les nostres jugadores.
La segona part la cosa va anar millor, la defensa va pujar de nivell la qual cosa va permetre a les porteres parar més, robar més pilotes i poder realitzar alguns contraatacs que van ajudar les igualadines a tenir 11 gols de renda, tot i que l’últim parcial el van perdre quedant-se finalment amb aquesta diferència de vuit.
Crec que la lliçó per les noies d’aquest partit és que han de veure que quan no s’apliquen en defensa tot es complica i els atacs costen més. Ens ho han demostrat aquest any que quan s’hi posen de debò són un equip temible i  tenen un gran avantatge, només depenen d’elles mateixes.
La victòria ens referma en la segona plaça del grup a un punt de la Cope.

Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Marta López, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Karen Garcia, Ariadna González , Duna Marchante, Mèlat Olivé i Èlia Dueñas . Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Mireia Montleón
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *