Oportunitat perduda pel cadet femení vers Cooperativa Sant Boi

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE
COPE SANT BOI-22 C.H. IGUALADA-20
OPORTUNITAT PERDUDA
Enfrontament amb el teòric millor equip del grup i al seu domicili.
Les noies van començar molt bé, circulant com elles saben fer, bones finalitzacions i defensa intensa. Vam aconseguir un avantatge de tres gols al marcador i només la mala sort va impedir que marxessin al descans amb una avantatja considerable. Set pals, tres penals fallats (tots els que ens van xiular), l’àrbitre donant un gol a les contràries perquè es pensava que havia rebotat al ferro interior de la porteria quan havia anat al pal dret, rebots del pal a l’esquena de la nostra portera que anaven dins… Tot i així aconseguim arribar al final de la primera part 10-11.
En la segona part la nostra defensa va sortir amb un grau d’intensitat que no és l’adequat si vols guanyar en aquests tipus de pistes. A més les contràries van apujar tant l’agressivitat en defensa que a vegades fregava la violència. L’àrbitre se’n va adonar tard d’això, i quan va reaccionar i va començar a xiular exclusions, les de Sant Boi ja se n’havien anat de cinc al lluminós. Ajudades per la seva inspirada portera i les nostres errades en llançaments clars i als set metres, només un penal transformat de sis en tot el partit.
Així i tot les nostres no van defallir i van seguir lluitant , sovint amb més cor que cap i van tindre a l’abast diverses vegades posar-se a un i pressionar per l’empat. Però les presses són males companyes en aquestes ocasions i no va poder ser. Esperem que es refacin aviat d’aquesta derrota i tornin a agafar el camí del bon joc i els triomfs als quals ens tenen acostumats.
Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Èlia Dueñas, Júlia Ars, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Mèlat Olivé i Mireia Montleón
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies