Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Oportunitat perduda pel cadet femení vers Cooperativa Sant Boi

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE
COPE SANT BOI-22 C.H. IGUALADA-20
OPORTUNITAT PERDUDA
Enfrontament amb el teòric millor equip del grup i al seu domicili.
Les noies van començar molt bé, circulant com elles saben fer, bones finalitzacions i defensa intensa. Vam aconseguir un avantatge de tres gols al marcador i només la mala sort va impedir que marxessin al descans amb una avantatja considerable. Set pals, tres penals fallats (tots els que ens van xiular), l’àrbitre donant un gol a les contràries perquè es pensava que havia rebotat al ferro interior de la porteria quan havia anat al pal dret, rebots del pal a l’esquena de la nostra portera que anaven dins… Tot i així aconseguim arribar al final de la primera part 10-11.
En la segona part la nostra defensa va sortir amb un grau d’intensitat que no és l’adequat si vols guanyar en aquests tipus de pistes. A més les contràries van apujar tant l’agressivitat en defensa que a vegades fregava la violència. L’àrbitre se’n va adonar tard d’això, i quan va reaccionar i va començar a xiular exclusions, les de Sant Boi ja se n’havien anat de cinc al lluminós. Ajudades per la seva inspirada portera i les nostres errades en llançaments clars i als set metres, només un penal transformat de sis en tot el partit.
Així i tot les nostres no van defallir i van seguir lluitant , sovint amb més cor que cap i van tindre a l’abast diverses vegades posar-se a un i pressionar per l’empat. Però les presses són males companyes en aquestes ocasions i no va poder ser. Esperem que es refacin aviat d’aquesta derrota i tornin a agafar el camí del bon joc i els triomfs als quals ens tenen acostumats.
Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Èlia Dueñas, Júlia Ars, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Mèlat Olivé i Mireia Montleón
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *