derrota per la mínima als darres segons del partit pel juvenil masculí

Juvenil Masculí 1ª Catalana
CH La Garriga 30-29 CH Igualada

Partit molt intens es va viure el dissabte passat a la Garriga. L’equip igualadí va sortir amb empenta i concentració agafant de seguida un avantatge en el marcador de 4 gols. No obstant això l’equip local no va abaixar els braços peró els igualadins van arribar al descans amb un resultat favorable de 14-17.
En la represa l’equip Igualadí va continuar esprement el seu joc seguint aguantant en el marcador però la garriga lluitava totes les pilotes i van començar a arribar les sancions d’exclusió aconseguint anivellar el marcador. Una jugada fortuïta en els darrers segons va permetre que la garriga recuperés la possessió i arribar al final del temps amb un penal per llançar que en transformar-lo els hi va donar la victòria final.

Jugadors : Joel Sonalelles, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Jerome Galan, Agustín Vazquez, Marc Frutos, Mark Fresnedoso, Pau Gubern , Biel Morales, Fernando Almendro, Julio Catalín, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Pol Calvet, Joel Bretones

Entrenador Roger Calzada, Delegat : Juan Fresnedoso.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies