Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

derrota per la mínima als darres segons del partit pel juvenil masculí

Juvenil Masculí 1ª Catalana
CH La Garriga 30-29 CH Igualada

Partit molt intens es va viure el dissabte passat a la Garriga. L’equip igualadí va sortir amb empenta i concentració agafant de seguida un avantatge en el marcador de 4 gols. No obstant això l’equip local no va abaixar els braços peró els igualadins van arribar al descans amb un resultat favorable de 14-17.
En la represa l’equip Igualadí va continuar esprement el seu joc seguint aguantant en el marcador però la garriga lluitava totes les pilotes i van començar a arribar les sancions d’exclusió aconseguint anivellar el marcador. Una jugada fortuïta en els darrers segons va permetre que la garriga recuperés la possessió i arribar al final del temps amb un penal per llançar que en transformar-lo els hi va donar la victòria final.

Jugadors : Joel Sonalelles, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Jerome Galan, Agustín Vazquez, Marc Frutos, Mark Fresnedoso, Pau Gubern , Biel Morales, Fernando Almendro, Julio Catalín, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Pol Calvet, Joel Bretones

Entrenador Roger Calzada, Delegat : Juan Fresnedoso.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *