Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota de l’infantil femení que contínua aprenent

Catalana Infantil Femení
Lloc : Diumenge 3 de febrer de 2019 a les 10:30 hores, Pavelló Municipal «Els quatre hereus» Sant Esteve de Palautordera
CH. St. Esteve de Palautordera – 19
Acadèmia Igualada CHI – 15
Es veia a venir, tan va el càntir a la font que al final es trenca. Portàvem dos partits guanyats però sense demostrar en cap moment ser superiors al contrari Avui les mateixes mancances demostrades anteriorment ens ha portat a la primera derrota de la segona fase, davant d’un equip teòricament inferior i que anava últim a la classificació. Lluny de millorar els buits puntuals de concentració i intensitat dels altres partits, avui s’ha empitjorat i en lloc de ser momentanis han estat generalitzats al llarg del partit. No hi ha hagut pressió a la defensa ni idees a l’atac, i això l’ha aprofitat el CH. St. Esteve de Palautordera per endur-se’n la victòria. Crec recordar que només en tres ocasions al llarg del partit ens em posat pel davant en el marcador, encara que només d’un sol gol de diferència, però la resta l’avantatge ha estat sempre pel contrari. Això és un esport i per tant es pot guanyar, empatar o perdre, i de segur que aquestes nenes hauran après la lliçó i jugaran els pròxims partits amb un canvi d’actitud. Cal animar-les perquè són unes lluitadores i de segur que tornaran a guanyar. Fi de la primera part 10-8 per l’amfitrió i 19-15 a la finalització del partit. Com sempre felicitar al CH St. Esteve de Palautordera per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.
Felicitats Acadèmia Igualada CH Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés.
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *