Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota de l’aleví masculí A vers un MB Granollers superior

Aleví Masculí A

AQUESTA VEGADA DAVID NO HA POGUT VÈNCER GOLIAT !

En l’Antic Testament, en el Llibre Primer de Samuel, en el capítol 17: 1-54, se’ns explica la història de com un jove David (futur Rei d’Israel) va vèncer en un combat singular, amb l’ajut de Jahvè (Déu), a un gegant filisteu anomenat Goliat. Una història de com un petit va guanyar a un gran. No obstant això, en aquest dissabte 2 de febrer de 2019, al matí, els Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada, tot i haver-ho intentat com David, no han pogut vèncer als líders destacats de la lliga, és a dir, als Alevins-A del KH7 BM Granollers-Miquel Prat.
L’Igualada i el Granollers han jugat un bon i vistós partit d’handbol en el Poliesportiu de «Les Comes», que ha acabat amb una derrota dels anoiencs. Els de la capital del Vallès Oriental, coneguda a l’època romana amb el nom de Semproniana, tot i tenir una població no molt superior a la d’Igualada (Granollers té 61.000 habitants per 39.500 Igualada, aproximadament), té un gran i envejable planter de jugadors/es d’handbol. Només cal tenir en compte una dada: tenen a escala d’Alevins-A, que juguen amb camp gran, 4 equips competint a les lligues catalanes. El Club d’Handbol Igualada en té només un. Així, no cal dir que el Club d’Handbol Granollers ha estat un Goliat que ha vençut, merescudament no cal negar-ho, a un voluntariós i decidit Club d’Handbol Igualada, que tot i intentar-ho, no ha assolit la victòria del David bíblic.
Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada (Alevins-A) han jugat: Miquel Baró com a porter (l’altre porter, Xavi Alonso, no ens ha pogut acompanyar per estar en un altre esdeveniment esportiu), i, com a jugadors de camp: Jan Rojo, Damià Pou, Lluc Pons, Guiu Gómez, Jan Marí, Roc Esteve, Àlex Arribas i Èrik Angel, molt ben dirigits pels entrenadors Roger Calzada i Jana Elvira. No ens han pogut acompanyar com a jugadors ni l’Eloi Puig (lesionat) ni l’Oriol Minguito.
Per part del KH7 BM Granollers-Miquel Prat (Alevins-A) han jugat: Joel Orona i Archraf Haggi, com a porters, i, com a jugadors de camp: Oriol Escarrabill, Oriol Florejachs, Oriol Vilarrubia, Bernat Vicente, Genís Pratginestos, Pau Amatller, Oriol Perarnau, Raul Muñoz, Guillem Massa, Hugo Saiz, i Pau Floreta.
El partit jugat a «Les Comes» s’ha disputat en una pista poliesportiva on, tot i l’alegria i l’emoció per la visita del líder de la lliga, hi feia molt fred en un dissabte gris i ventós. S’ha queixat de la gèlida temperatura fins i tot l’àrbitre del matx, i hi ha hagut afeccionats que, tot i tenir la boca escaldada del cafè amb llet ben calent que s’han pres, han acabat congelats aquest matí al poliesportiu igualadí. En el primer quart, l’Igualada s’ha vist netament superat pel joc vibrant i efectiu dels vallesans, que s’han imposat amb un marcador de 4 a 11 gols. En aquesta part, els anoiencs han transformat un penal que els han xiulat a favor. En el segon temps, la defensa igualadina, ben tancada i ordenada, no els ha posat fàcil les coses als del Granollers perquè aquests no han pogut desenvolupar el seu variat joc ofensiu i els igualadins només han perdut d’un gol, per 6 a 7 gols. En el tercer temps, els de la capital de l’Anoia han estat en molts moments per davant en el marcador, però finalment s’han tornat a imposar els jugadors granollerins per 5 a 7 gols. En aquesta tercera part s’han xiulat 2 penals, un per a cada equip. El penal senyalat a favor dels igualadins ha estat aturat pel porter visitant, i els vallesans han convertit en gol el penal que els han xiulat a favor. En el quart temps, el joc s’ha disputat frec a frec, i ha caigut el marcador, per només un gol, una altra vegada a favor dels jugadors vallesans per 5 a 6 gols. L’àrbitre ha concedit un altre penal a favor dels igualadins, que ha estat aturat pel porter visitant. El marcador final ha estat de 20 a 31 gols a favor del Granollers, que s’ha endut els dos punts per a la lliga.
Tret del primer temps, els igualadins, amb un bon joc defensiu, els ho han posat difícil als jugadors del Granollers, i, el seu entrenador, visiblement nerviós, no parava de mirar el marcador i el temps restant en la segona, tercera, i quarta part, veient el joc dels igualadins que anava millorant a cada part.
L’afició vallesana ha estat molt nombrosa, a la vegada que molt correcta i educada, i l’àrbitre del partit ha estat molt just i imparcial.
El Granollers, que ens ha visitat com a equip primer classificat de la lliga, ha sortit de «Les Comes» invicte una jornada més, i una miqueta més líder encara.
Els jugadors de l’Aqualata medieval visitaran la setmana vinent la pista de Sant Esteve Sesrovires, també conegut actualment per molts catalans com «Sant Esteve de les Roures», i desitgem als jugadors del Club d’Handbol Igualada-Alevins A tot l’encert del món.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *