Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques infantils masculí 2 i 3 de febrer

Acadèmia Igualada CH Igualada Infantil A  27  – HANBOL RIBES 1  17

 

Quatre partits jugats d’aquesta segona fase, quatre guanyats! Partit amb una primera part molt ben jugada i on s’ha marcat la diferència desde un bon inici. En la segona part, tot i les impressisions i alguns errors per part d’ambdós equips, la dinámica ha estat la mateixa i s’ha assolit una victoria molt merescuda.

 

Jugadors: Aitor Doncel, Jan Tardà, Xavier Malpartida, Santi Cuevas, Guerau Llansana, Oriol Pou, Oriol Cirera, Ot Palmés, Arnau Albareda, Arnau Vargas, Roger Trull i Aniol Gumà.

Entrenadors: Nil Subirana i Joel Bretones

 

 

Continua la ratxa d’els infantils masculins B, tres de tres amb un altre bon partit de tots els jugadors i dels seus entrenadors.
Vam haver de llevar-nos d’hora aquest diumenge per poder gaudir d’aquest contra l’Handbol Ribes B.
El partit va començar amb un tanteig dels dos equips, cada un intentant buscar el punt feble de la seva defensa. Els nostres ho van trobar de seguida, amb un joc pels extrems, gràcies això van marxar en el marcador per una diferència de 3 gols. En defensa van estar formidable, es nota molt que ho estan treballant molt en els entrenaments, impedint que el Ribes ataques amb comoditat, i portant moltes vegades que el Ribes ataques en joc passiu. Amb aquesta tònica va arribar el descans amb el resultat de 16 a 9.
La segona part va començar amb els nostres jugadors una mica relaxats, amb faltes d’exclusions de 2 minuts, que van aprofitar el Ribes per retallar el marcador a 21 a 12 el minut 11, llavors van demanar temps mort per arreglar les coses i a la sortida van canviar les coses, llavors vam poder veure el millor joc dels nostres, amb una defensa ben plantada que tallava tots els atacs del Ribes, i en atac jugant una altra vegada amb els extrems i fent transicions rapides que res podia fer l’equip contrari per aturar-les.
Així va acabar el partit amb el resultat de 25 – 15.
Continuem veient la millora en cada partit que passa, i el treball que realitzen en els entrenaments seguint així veurem grans resultats a final de la temporada.
Va jugar : Jan M, Guillem, Anton, Adrià, Jordi, Raul, Jan R, Quim, Àlex, Jan M

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *