Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’special SAI segueix la competició amb bon ritme

SAI CH IGUALADA 20 CARDEDEU 2

Partit corresponen a la jornada 8 de la lliga demanoenmano que es va disputar en diumenge a les Comes. Era el primer partit de l’any 2019 I va començar amb una mica de precipitacions en les passades i llançaments fallats però a poc a poc van entrar en el partit i van fer el Joc que fèiem habitualment i el resultat va ser en la primera part d’11-1. La segona va ser igual que la primera part en el Joc. Felicitar als nois/es de l’Handbol Cardedeu per l’entrega en venir amb el jugadors justos. El resultar final va ser un 20-2.

Per part del igualadins van jugar Joan Solis(3),Marc López (2),Ivan Uri(3),Dani el Haudochi (8), Ismael Bourouiss, Angels Marimon (1), Palomo Boix, Alba Nieto, Manel Cañete(1),Angel Palpartida, Carles Fons(2) i Jordi Nieto a porteria. Entrenador: Lalo Canales
Delegats: Jesús Moreno.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *