Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

treballada victória per l’aleví masculí A

TREBALLADA VICTÒRIA DE L’ACADÈMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA (ALEVINS-A)

Aquest dissabte 26 de gener de 2019, els Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada es van encaminar a les 9:00 hores del matí cap a Gavà. Al voltant de les 10.00 hores arribaven a aquesta bonica ciutat del Baix Llobregat sud que té una població aproximada de 46.000 habitants, lleugerament superior a la d’Igualada (amb 39.500 habitants aproximadament).
Arribats al Pavelló poliesportiu Jaume March, el problema majúscul de l’expedició igualadina va ser poder aparcar, no ja a la vora de la pista, sinó a menys d’una hora a peu d’aquesta. Diuen que amb constància i amb paciència tot s’aconsegueix, i així aquest dissabte també es va poder aparcar a Gavà.
Amb puntualitat britànica, a les 11:00 hores, va començar el partit entre els Alevins-A del Club Gavà Grana i Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada, i ambdós equips van lluitar tant com van poder, amb esportivitat i empenta, emportant-se finalment la victòria l’equip igualadí d’una manera molt treballada. Cal destacar que l’afició anoienca, que amb abnegada dedicació al seu equip no falla mai, era molt superior en nombre a la de l’equip local.
Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada (Alevins-A) han jugat: Miquel Baró i Xavi Alonso com a porters, i, com a jugadors de camp: Jan Rojo, Damià Pou, Lluc Pons, Guiu Gómez, Jan Marí, Roc Esteve, Alex Arribas, i Èrik Àngel, molt ben entrenats, com sempre, per Roger Calzada i Jana Elvira.
Per part del Club Handbol Gavà Grana (Alevins-A) han jugat: Lucas Vázquez, Max Costa, Néstor Gozalbo, Daniel Cantero, Noah Díaz, Héctor Guerrero, Álvaro Andreu, Éric Cañadas, Pedro Pozeda, Daniel Martínez, i Daniel López, entrenats per Jordi Cañadas López.
Tot i que en el Pavelló Jaume March de Gavà ningú suava de calor, ja no es va patir el fred que es va tenir dissabte passat a «Les Comes», ni hi havia tampoc la gèlida temperatura de la jornada anterior a Sant Joan Despí. Els igualadins, amb un joc ràpid i precís, han disputat un entretingut matx amb els jugadors granes del Gavà, que ho han intentat tot per aturar el joc igualadí sense aconseguir-ho fins al darrer quart. El primer temps, que ha estat renyit, ha caigut del cantó anoienc amb un parcial de 5 gols a 7. El segon quart també ha estat igualadí per 2 gols a 7, amb un penal errat per cada equip. El tercer quart també ha estat vençut netament pels visitants amb un marcador parcial de 7 a 12 gols. Havent guanyat les tres primeres parts, els igualadins ja havien vençut el partit i obtingut els dos punts per a la classificació a la lliga, i això ha ocasionat que els anoiencs es relaxessin a la pista en el quart i darrer temps, que ha finalitzat amb un marcador parcial de 10 gols a 5 a favor dels jugadors del Gavà, havent anotat cada equip un gol de penal en aquesta part. El marcador final ha estat de 24 gols a favor del Gavà i de 31 gols a favor de l’Igualada. Cal significar el bon joc col.lectiu dels anoiencs en les tres primeres parts del matx.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *