Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’nfantil masculí A acumula tres victóries seguides

CH POLINYA 22 – ACADÈMIA IGUALADA CH IGUALADA INFANT. A 33

Tres victòries de tres partits jugats, encapçalem la part alta de la classificació. Aquesta setmana ha estat un partit amb avantatge des del primer minut. La primera part va ser molt contundent amb un joc molt treballat i elaborat, on tots els jugadors van participar molt activament. En la segona part, la dinàmica no va canviar, i va permetre una victòria amb un resultat tan favorable. Els jugadors van gaudir, van provar jugades tàctiques, tot dins un joc molt net per part d’ambdós equips, on tots vàrem poder gaudir del joc. Endavant equip!!

Entrenats per Nil Subirana i Joel Bretones
Jugadors: Santi Cuevas, Jan Tarda, Aniol Gumà, Oriol Cirera, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Guerau Llansana, Aitor Doncel, Pol Alonso, Roger Trull, Ot Palmés, Arnau Vargas i Oriol Pou.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *