Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

victória per l’infantil femení en un altre partit d’infart

1ª Catalana Infantil Femení
Lloc :Dissabte 26 de gener de 2019 a les 16:00 hores, Pavelló Poliesportiu Les Comes – Sala Barris
Acadèmia Igualada CHI – 23
HC Perelló – 21

Un altre partit d’infart

Mare de Déu, si així ha de ser tota la segona fase val més que cap de nosaltres pateixi del cor. Les nostres jugadores s’han encaparrat a donar emoció a partits que d’inici semblen fàcils. Els deu primers minuts de la primera part s’ha vist al nostre equip jugar com un conjunt amb cara i ulls, amb bones transicions i millor definició davant de porteria, aconseguint avantatges de 4 i 5 gols i dominant en defensa i atac. Doncs bé, com al darrer partit les nostres s’han tornat a perdre dins de la pista i han donat oxigen a l’equip contrari, permetent que s’atansés al marcador fins a un empat final al terme de la primera part de 11-11. Ha estat una sensació agredolça que tots esperàvem que millorés a la segona part, però en lloc d’això les nostres han volgut augmentar el nivell d’emoció i han permès al contrari avançar-se amb dos gols al marcador, i gràcies, perquè si no fos per la nostra portera encara hagués estat pitjor. Fins la meitat de la segona part el CH Perelló ha estat per davant en el marcador, però de mica en mica les nostres s’han posat les piles, i tot i no millorar gaire en atac, sí que han augmentat el nivell en defensa permetent que la diferència s’anés retallant. Quan faltava deu minuts per la finalització la lluita de les nenes ha donat els seus fruits i s’ha aconseguit donar la volta al marcador i prendre avantatge, suficient, però mantinguda fins al final. En resum, aquests buits que tenen en cada partit al final ens costarà un ensurt i de segur que acabarem perdent pels nostres demèrits i no per la superioritat del contrari, i en aquest aspecte crec que s’ha de millorar la intensitat i concentració de les jugadores al llarg de tot el partit. Però bé, com s’acostuma a dir bé està el que bé acaba i en aquest sentit les nenes han estat capaces de guanyar dos partits seguits plens de dificultats, cal felicitar-les per això i mantenir l’esperança que quan tot vagi bé serà molt més fàcil per elles i menys estressant pels aficionats. Com sempre felicitar al CH Perelló per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Amelie Muñoz, Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés.
Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez
Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *