Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

partits cadets masculí 26 i 27 de gener

 

HANDBOL BANYOLES BLAU 32- CADET MASCULÍ B CHI 27

Anar-hi anant

Bon partit de l’equip igualadí malgrat la matinera hora de desplaçament.
El partit, tot i començar de manera bastant equilibrada amb atacs conclusius per part dels dos equips, va tenir davallades amb pèrdues de pilota per part nostra que van fer que l’equip banyolí agafés un avantatge que, tot i les aturades de dos penals i alguns contraatacs, no es va poder reduir.
Es va veure un equip que està en el procés de construir jugades i posar-se en moviment en l’atac així com d’afermar la defensa amb la comunicació constant entre jugadors en les pujades i baixades.
Felicitar als jugadors per l’esforç en l’autoregulació considerant que encara queda camí per recórrer i al porter jugador pel suport a l’equip.

Alineació: Noel Badia (a la porteria), Igor Brunet, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Jan López, Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.
Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

 

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»
CHI IGUALADA 33 – H. SANT LLORENÇ/SANT FELIU 36

PER POC

Bon partit dels nois, davant un rival que serà possiblement top 4, vam preparar molt bé la mentalitat defensiva, treballant les ajudes, agressius i molt contundents.
El Sant Llorenç estava incòmode, no esperava la força, l’actitud dels nois i els va costar molt marxar, inclús, en moments delicats vam estrènyer les dents i ho vam lluitar fins a l’última jugada.
Crec que estem treballant bé i que mantenint el nivell defensiu, arribaran els resultats, hem de reconèixer la bona feina del seu lateral, que ens va cosir a gols i els entrava tots, i el gran partit del nostre porter, tot i això, tots els nostres van estar fantàstics, bona feina misters a treballar així, cap a Lleida que falta gent!!!
Entrenats per: David i Eric , Dani i Cèsar a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí.
Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *