Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

EL Cadet femení continua amb la directa

 

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE
C.H. IGUALADA-32 C.H. ASCÓ «B»-23

Partit seriós de les nostres cadets que crec que avui ens han demostrat que volen anar al Top 4, que tenen clar que les bromes s’han acabat i que van per feina amb la directa posada.
Partit de picar pedra, on els nou gols de diferència final s’han aconseguit de gol en gol, d’esforç en esforç i sense poder relaxar-se ni un sol minut. Les nostres han mantingut la tensió i la concentració els 60 minuts de joc, cosa que encara no havíem vist fins al dia d’avui, segurament perquè no ho havien necessitat, no se sentien prou exigides.
L’Ascó a priori és un dels millors rivals del grup, i no ho ha posat fàcil. Les nostres han sortit molt intenses i posades al partit, la qual cosa els ha facilitat posar-se per davant al marcador en els primers minuts. Si bé l’Ascó mai les ha aconseguit empatar, tampoc les ha deixat marxar amb una distància còmode i al final de la mitja part només les superàvem de dos gols. Sobretot gràcies a la feina de la seva pivot que fa una tasca impressionant tant pel seu benefici propi com pels seus laterals.
En la segona part les nostres han seguit el mateix patró, però ajustant molt més la defensa sobre l’esmentada pivot a la qual li ha costat molt més trobar els espais en els seus canvis de posició amb les laterals i el seu equip ho ha notat. Si això afegim que les nostres tres porteres han estat encertades durant tot el partit i que totes les nostres jugadores sumen amb les seves diferents característiques de joc, el resultat és que de mica en mica l’equip contrari es desgasta i li costa molt arribar als últims minuts amb possibilitats al marcador. Un dia més felicitats Equip!!
P.D.- L’única nota negativa la lesió de la Mèlat a turmell, recupera’t aviat!!
Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Mèlat Olivé, Ariadna González i Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez ,Martina Morales i Judit Solanelles Lesionades/Absents: Mireia Montleón
Entrenadors:Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia i Jordi LLadó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *