Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victóries per els dos equips infantils masculins

L’infantil masculí B, continua en ratxa amb dos de dos en aquesta segona fase de la Primera Catalana.

El partit va començar amb els nostres jugadors molt ben assentats a la pista i amb una actitud de voler anar pel partit des d’el primer moment. Així que amb una defensa molt bé plantada van poder aturar els primers atacs de l’Handbol GEiEG A. I en atac aprofitant els espais amb molta mobilitat i rapides transicions van marxar en el marcador per una diferència de 4 gols, diferencia que van mantenir gairebé durant tot el partit. La primera part va acabar amb el resultat de 15-18.
La segona part va començar millor que la primera, els nostres van continuar amb una molt bona defensa, evitant tots els atacs de l’equip rival, i durant els primers 5 minuts no van fer cap gol, i en atac van continuar jugant molt bé ampliant la diferencia fins a 6 gols, llavors va ser en els últims 6 minuts quant en atac vam tenir una baixada amb molta precipitació en el llançament i amb un joc poc ràpid amb pèrdues de pilota no forçades. Sort que en defensa estàvem molt bé i podíem restar tot l’atac del GEiEG.
Finalment el partit va acabar amb el resultat de 24-28.
Podem dir que els infantils van millorant molt en cada partit que juguen, sobretot en defensa, però han de controlar alguns moments dels partits en què demanant més pausa i tranquil·litat per poder fer millors atacs.
Van jugar: Jan M, Guillem, Adrià, Anton, Jordi, Raul, Jan R, Quim dirigits per Marc i Pol.

 

INFANTIL MASCULÍ A

CH CERDANYOLA 19 – CH IGUALADA INFANTIL A 34

Un partit que a priori es presentava complicat pel fet d’haver entrat en una segona fase classificatòria, però que des de un bon inici es va posar del costat de l’Igualada, que ja ha consolidat el joc d’equip i la millora setmana darrere setmana es fa molt notable. En la primera part, tot i assolir una diferència de gols considerable en els primers minuts, va finalitzar amb només cinc gols a favor dels nostres jugadors; però va ser a la segona part, on es va estrènyer en el joc i es va assolir un resultat tan favorable. Endavant equip!

Entrenadors; Nil Subirana i Joel Bretones
Jugadors: Santi Cuevas, Aniol Gumà, Oriol Cirera, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Guerau Llansana, Aitor Doncel, Pol Alonso, Roger Trull, Ot Palmés, Arnau Vargas i Jaume Magaña.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *