victória del cadet masculí A en un partit complicat

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»
CHI IGUALADA 34 – B. GRANOLLERS 32
ACTIVATS
Partit complicat, setmana de reflexió i per animar als nois i aixecar la seva autoestima amb xarrada i ganes de fer un bon partit.
Bon començament, concentrats, treballant bé en defensa i atacant ràpids i molt efectius, alternatives en el marcador molt igualat, cap dels dos equips marxava, un o dos gols amunt i avall. Segona meitat, en molt bona actitud i tònica positiva, seguíem treballant bé, hem fet canvis defensius, molt bona sintonia entre porter i atac, fent contraatacs molt ràpid i efectius, controlant moments de màxima ventat-ge i moments de remuntada, sense posar-nos nerviosos, pausat i activant quan calia.
En fi, si tots treballem i no abaixem els braços, som competitius, i és una categoria molt igualada, els nois ho tenen dins, només han de creure en ells i confiar, i tot sortirà bé. Felicitats a tots, bon partit.
Entrenats per: David i Eric , Dani a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí.
Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies