Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

victória del cadet masculí A en un partit complicat

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»
CHI IGUALADA 34 – B. GRANOLLERS 32
ACTIVATS
Partit complicat, setmana de reflexió i per animar als nois i aixecar la seva autoestima amb xarrada i ganes de fer un bon partit.
Bon començament, concentrats, treballant bé en defensa i atacant ràpids i molt efectius, alternatives en el marcador molt igualat, cap dels dos equips marxava, un o dos gols amunt i avall. Segona meitat, en molt bona actitud i tònica positiva, seguíem treballant bé, hem fet canvis defensius, molt bona sintonia entre porter i atac, fent contraatacs molt ràpid i efectius, controlant moments de màxima ventat-ge i moments de remuntada, sense posar-nos nerviosos, pausat i activant quan calia.
En fi, si tots treballem i no abaixem els braços, som competitius, i és una categoria molt igualada, els nois ho tenen dins, només han de creure en ells i confiar, i tot sortirà bé. Felicitats a tots, bon partit.
Entrenats per: David i Eric , Dani a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí.
Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *