Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon inici de la segona fase per l’infantil femení

Catalana Infantil Femení – Segona fase
Lloc :Dissabte 19 de gener de 2019 a les 19:00 hores, Pavelló Poliesportiu C. Escola Nova, s/n Sant Esteve Sesrovires
CH St. Esteve Sesrovires – 19
Acadèmia Igualada CHI – 20
Bon inici de la segona fase per les nostres jugadores. Ha estat la millor primera part de la temporada, amb una pressió en defensa molt intensa i unes jugades trenades a l’atac que no havíem vist fins ara. Final del primer temps 7-10 per les nostres i amb la sensació que seria un partit còmode. L’inici de la segona part deixava entreveure que la dinàmica seria la mateixa que al començament, arribant a un avantatge de 4-5 gols que es va mantenir durant els primers minuts de la segona part. De sobte les nenes van marxar del partit durant deu minuts i l’equip contrari va arribar a empatar el partit quan faltava poc per la finalització. En aquestes circumstàncies era més fàcil que la dinàmica negativa et portés a perdre el partit, però el nostre equip es va refer i va saber aguantar la pressió contrària tornant a avançar-se en el marcador. Per sort es va poder mantenir el mínim avantatge fins a arribar al resultat final de 19-20 pel nostre equip. Ha estat un partit que ens servirà per prendre la mesura a aquesta nova fase, on els enfrontaments posaran a prova a les jugadores que sens dubte respondran al nou repte. Com sempre felicitar al CH St. Esteve Sesrovires per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Judit Solanelles
Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *