Bon inici de la segona fase per l’infantil femení

Catalana Infantil Femení – Segona fase
Lloc :Dissabte 19 de gener de 2019 a les 19:00 hores, Pavelló Poliesportiu C. Escola Nova, s/n Sant Esteve Sesrovires
CH St. Esteve Sesrovires – 19
Acadèmia Igualada CHI – 20
Bon inici de la segona fase per les nostres jugadores. Ha estat la millor primera part de la temporada, amb una pressió en defensa molt intensa i unes jugades trenades a l’atac que no havíem vist fins ara. Final del primer temps 7-10 per les nostres i amb la sensació que seria un partit còmode. L’inici de la segona part deixava entreveure que la dinàmica seria la mateixa que al començament, arribant a un avantatge de 4-5 gols que es va mantenir durant els primers minuts de la segona part. De sobte les nenes van marxar del partit durant deu minuts i l’equip contrari va arribar a empatar el partit quan faltava poc per la finalització. En aquestes circumstàncies era més fàcil que la dinàmica negativa et portés a perdre el partit, però el nostre equip es va refer i va saber aguantar la pressió contrària tornant a avançar-se en el marcador. Per sort es va poder mantenir el mínim avantatge fins a arribar al resultat final de 19-20 pel nostre equip. Ha estat un partit que ens servirà per prendre la mesura a aquesta nova fase, on els enfrontaments posaran a prova a les jugadores que sens dubte respondran al nou repte. Com sempre felicitar al CH St. Esteve Sesrovires per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Judit Solanelles
Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies