Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partidàs de les noies Cadet femení a la difícil pista de l’Oar

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a Fase
OAR GRÀCIA SABADELL-22 C.H. IGUALADA -32
Partidàs de les nostres noies el disputat dissabte al matí a la difícil pista de l’OAR.
Van sortir adormides, amb el pijama posat, la bata i sabatilles, decidint-se entre si li posaven Nesquik a la llet o li afegien Cola-Cao, resultat 7-2 al marcador al cap de 7 minuts de joc i és que ja ho vam avisar, això és la segona fase i aquí hi ha els millors equips, si no estàs per la feina et fan un descosit en un tres i no res.
A partir d’aquí comencen a posar-se les piles, bé no és que es posin les piles, es posen una bateria de cotxe elèctric sencera perquè al minut 13 el lluminós reflexa un 7-8 espectacular. Bona defensa, bona circulació de pilota i llegint molt bé el partit. Era un enfrontament on no era possible entrar pel mig per la defensa tancada de l’OAR i les nostres jugades acabaven jugades a l’extrem amb un alt índex d’efectivitat.
Final de la primera part 12-15.
En la segona part seguim lluitant i continuant la tònica de la primera. Així i tot les diferències són mínimes i les de Sabadell estrenyen . Al minut 14 d’aquest període la diferència per les igualadines és només d’un gol.
Clau durant tot el partit en la nostra 5-1 l’avançat que feia pressió damunt la seva jugadora franquícia, sobre la qual es basa tot l’atac de l’OAR. Si aconsegueixes treure aquesta jugadora del partit tens molta feina feta i ja us dic jo que al final ho van aconseguir.
Per altra banda, ara combinàvem les finalitzacions entre els extrems i els llançaments de 9 metres amb la nostra lateral dreta especialment inspirada.
Si a més hi afegim els contraatacs quan faltaven 13 minuts per acabar, l’OAR va dir que prou, que ja no podia més i es va deixar anar, fet que van aprofitar les nostres per ampliar el marcador fins aquest meritori 22-32.
Jugant d’aquesta manera no hi ha dubte que aquestes noies poden arribar molt lluny en aquesta segona fase. Felicitats equip!!
Jugadores: Èrika Chia , Núria Garriga , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Marta Vargas , Aina Hornas, Carla Carbó, Mèlat Olivé i Duna Marchante

Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales

Lesionades/Absents: Mireia Montleón
Entrenadors: Sergio Morales i Àngel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *