Partidàs de les noies Cadet femení a la difícil pista de l’Oar

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a Fase
OAR GRÀCIA SABADELL-22 C.H. IGUALADA -32
Partidàs de les nostres noies el disputat dissabte al matí a la difícil pista de l’OAR.
Van sortir adormides, amb el pijama posat, la bata i sabatilles, decidint-se entre si li posaven Nesquik a la llet o li afegien Cola-Cao, resultat 7-2 al marcador al cap de 7 minuts de joc i és que ja ho vam avisar, això és la segona fase i aquí hi ha els millors equips, si no estàs per la feina et fan un descosit en un tres i no res.
A partir d’aquí comencen a posar-se les piles, bé no és que es posin les piles, es posen una bateria de cotxe elèctric sencera perquè al minut 13 el lluminós reflexa un 7-8 espectacular. Bona defensa, bona circulació de pilota i llegint molt bé el partit. Era un enfrontament on no era possible entrar pel mig per la defensa tancada de l’OAR i les nostres jugades acabaven jugades a l’extrem amb un alt índex d’efectivitat.
Final de la primera part 12-15.
En la segona part seguim lluitant i continuant la tònica de la primera. Així i tot les diferències són mínimes i les de Sabadell estrenyen . Al minut 14 d’aquest període la diferència per les igualadines és només d’un gol.
Clau durant tot el partit en la nostra 5-1 l’avançat que feia pressió damunt la seva jugadora franquícia, sobre la qual es basa tot l’atac de l’OAR. Si aconsegueixes treure aquesta jugadora del partit tens molta feina feta i ja us dic jo que al final ho van aconseguir.
Per altra banda, ara combinàvem les finalitzacions entre els extrems i els llançaments de 9 metres amb la nostra lateral dreta especialment inspirada.
Si a més hi afegim els contraatacs quan faltaven 13 minuts per acabar, l’OAR va dir que prou, que ja no podia més i es va deixar anar, fet que van aprofitar les nostres per ampliar el marcador fins aquest meritori 22-32.
Jugant d’aquesta manera no hi ha dubte que aquestes noies poden arribar molt lluny en aquesta segona fase. Felicitats equip!!
Jugadores: Èrika Chia , Núria Garriga , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Marta Vargas , Aina Hornas, Carla Carbó, Mèlat Olivé i Duna Marchante

Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales

Lesionades/Absents: Mireia Montleón
Entrenadors: Sergio Morales i Àngel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies