Convocatoria assemblea general ordinaria 2019

 

 

CONVOCATORIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA 2019

 

Segons la resolució presa a la reunió de la Junta Directiva del Club Handbol Igualada, celebrada el día 8 de gener de 2019, i segons el que preveuen els articles 9 i 1O deis Estatuts que regeixen el CH Igualada, us convoquem a I’Assemblea General Ordinaña del CH Igualada que se celebrara el divendres 22 de febrer a les 20 hores en única convocatoria a la Sala d’Actes del Complex Esportiu Les Comes, carrer Caries Riba, sin d’lgualada.

 

L’Assemblea es desenvolupara d’acord el següent

 

ORDRE DEL DIA

 

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta
  2. Ratificació deis carrecs de la Junta Directiva del CH
  3. Tancament de la temporada esportiva 2017/2018.
  4. Projecte esportiu 2018/2019.
  5. Examen iaprovació, si s’escau, de la Liquidació de l’Exercici Economic 2017/2018.
  6. Modificació iaprovació, si s’escau, de les aportacions de la temporada 2018/2019 a les activitats del Club Handbol Igualada.
  7. Examen i aprovació, si s’escau, del Pressupost pera l’Exercici Economic 2018/2019.
  8. Modificació i aprovació, si s’escau, deis Estatuts del Club Handbol Igualada
  9. Examen i aprovació, si s’escau, de les Propostes presentades pels Assembleistes i per la Junta Directiva del CH
  10. Tom obert de paraules.

 

 

 

Queda obert el termini de presentació de propostes fins el día 12 de febrer de 2019, fent-se avinent que només s’admetran a debat aquelles propostes que, dins del termini indicat, siguin presentades per escrit i que tinguin el suport del 10% del total de socis i sócies de ple dret, o bé siguin presentades per la Junta Directiva del CH Igualada, segons el que disposen els Estatuts del CH Igualada. Aquestes propostes hauran d’enviar-se a l’adreça electrónica del Club: secretaria@handboligualada.com.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies