Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Els equips infantils guanyen ambdós partits

Acadèmia Igualada Handbol Igualada Infantil A 21- H.El Vendrell 20

Una victòria molt ajustada però merescuda, on inicialment va posar-se per davant El Vendrell, però que un cop l’Igualada va igualar i remuntar el partit, ja no van deixar l’avantatge en el marcador fins al final. Endavant èquip!

Entrenadors; Nil Subirana i Joel Bretones
Jugadors: Santi Cuevas, Jan Tarda, Aniol Gumà, Oriol Cirera, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Guerau Llansana, Aitor Doncel, Pol Alonso, Roger Trull, Ot Palmés, Arnau Vargas, Jaume Magaña i Oriol Pou.

 

Acadèmia Igualada Handbol Igualada inf. masc. B – Ch Castelldefels


Primer partit de l’any i victòria clara dels nostres infantils masculins B .
Aquest dissabte vam poder gaudir d’un partit molt entretingut dels nostres, que es van enfrontar contra el Castelldefels. Va ser un partit en què tot l’equip va donar el millor que tenia a dins, van jugar tots molt bé, fent en cada moment el que li manava els entrenadors Marc i Pol. Van fer una defensa molt bé plantada i amb moltes ajudes entre ells, això ens va notar molt en el marcador, i en atac ho van fer igual de bé, amb moviments continus i canvis de posicions entre ells, per poder eludir la defensa individual que feia el Castelldefels. D’aquesta manera, van arribar a la mitja part amb el resultat de 17-8.
A la segona part, els primers minuts, van sortir una mica relaxat, cosa que van aprofitar els rivals per apropar-se en el marcador, però una nova reacció dels nostres jugadors van poder tornar a encarrilar el partit, i poder gaudir dels últims minuts de la victòria treballada, i d’aquest resultat que tant necessitava l’equip. El partit va acabar amb un 30-22.
Van jugar: Jan M, Guillem, Anton, Jordi, Adrià, Quim, Jan R, Raul; dirigits per Marc i Pol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *