Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partits alevins masculí i femení del 12 de desembre

Aleví Masculí

EMPAT AMB REGUST DE VICTÒRIA A SANT JOAN DESPÍ

Aquest diumenge 13 de gener de 2019, els Alevins-A del Club Handbol Sant Joan Despí i els Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada han disputat un intens i elèctric partit d’handbol, que ha significat per als igualadins poder seguir a la part alta de la classificació (actualment van els tercers de la seva categoria).
Ben d’horeta l’expedició igualadina s’ha concentrat a «Les Comes» (a les 8.30 hores del matí) per anar plegats cap a Sant Joan Despí. Ha sigut bonic veure despuntar el dia des del Bruc en direcció al Baix Llobregat.
Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada (Alevins-A) han jugat: Miquel Baró com a porter (el també porter Xavi Alonso no ens ha pogut acompanyar per motius familiars), i, com a jugadors de camp: Eloi Puig, Jan Rojo, Jan Marí, Oriol Minguito, Lluc Pons, Guiu Gómez, Roc Esteve, Àlex Arribas, Damià Pou, i Èrik Angel, magistralment dirigits pels entrenadors Jana Elvira i Roger Calzada (que recentment s’ha proclamat Campió d’Espanya de seleccions autonòmiques defensant la selecció catalana).
Per part del Club Handbol Sant Joan Despí (Alevins-A) han jugat: Aleix Carrasco, Martí Gil, Ivan Moreno, Pablo Ordas, Javier Ortiz, Jan Pérez, Guillem Pino, Daniel Rocafort, Òscar Rodríguez, Pol Saurí, Unai Urra, Izan Vázquez, i Daniel Vidal, entrenats per Carolina Gallofré.
El partit jugat a Sant Joan Despí s’ha disputat en una pista poliesportiva freda, gairebé congelada, on algun espectador afirmava haver vist inclús un pingüí. Això no obstant, els jugadors d’ambdós equips hi han posat la temperatura i l’escalf en un matx jugat de poder a poder. Els igualadins, amb un molt bon joc col·lectiu, i amb una defensa ferma i ben col·locada han fet front a un molt bon equip local que ha jugat amb una intensa pressió home a home i que no donava cap pilota per perduda. En el primer quart, l’Igualada s’ha imposat amb un marcador de 5 a 7 gols. En el segon i en el tercer quarts, l’equip local de Sant Joan Despí s’ha refet i ha guanyat per 7 gols a 4, i per 6 gols a 5, respectivament. Finalment, en el quart temps, els anoiencs s’han tornat a destacar en el marcador, amb un joc d’atac viu, alegre, i encertat, que ha fet pujar al marcador un resultat de 4 a 6 gols a favor seu, amb un gol final d’estratègia en l’últim minut que ha deixat el pavelló literalment bocabadat. En conclusió, el partit ha acabat amb un marcador final d’empat a 22 gols, amb dues parts guanyades per cadascun dels dos equips.
Cal destacar que el bon ambient del conjunt dels pares i mares dels nostres jugadors es transmet a l’equip igualadí, en el qual juguen un conjunt d’amics a l’estil D’Artagnan (un per a tots i tots per a un).
El joc ha estat potent i apassionat per part dels dos equips, sobretot per part de les defenses. Cal destacar que, així i tot, l’esportivitat s’ha respirat en tot moment en el partit, i, especialment, quan un jugador local s’ha fet mal en un genoll a les acaballes del matx i tot l’equip anoienc ha anat en bloc a interessar-se pel company lesionat de l’equip rival.
Respecte de l’àrbitre, cal dir que l’afició igualadina l’ha qualificat de casolà-casolà. El fet que, en un partit intensament disputat per les dues defenses, hagi xiulat fins a 10 penals a favor de l’equip de Sant Joan Despí i cap ni un a favor dels igualadins avalaria aquesta impressió. Dels 10 penals, 3 han estat aturats pel porter igualadí, 2 ha aconseguit que anessin fora, i 5 han pujat al marcador com a gols dels del Baix Llobregat.
La setmana vinent, els igualadins s’enfronten a casa amb el segon classificat, el Vilamajór. Si guanyen, acabaran la primera ronda en una molt meritòria segona posició, només per sota de l’inabastable, de moment, Granollers. Amb aquest treballat i suat empat, l’equip igualadí ens ha demostrat que amb la seva il·lusió, força, entusiasme, i rigor tàctic poden disputar un partit d’handbol per guanyar-lo a qualsevol pista, i davant de qualsevol rival, mirant-lo d’igual a igual.
Endavant Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada !

 

Aleví Femení

Acadèmia Igualada CH.Igualada-Handbol Ribes Costerets
12-4
Primer partit del 2019.Comencem ja amb totes les nenes recuperades de les seves lesions,amb gran victòria del CH igualada que es va posar molt contundent guanyar les quatre parts. Es van trobar amb un Ribes costerets que no sabien com frenar a un igualada que atacava sense parar i defensaven amb una bona contundència. A continuar treballant noies
Partit jugat per:Berta,Vinyet,Jana,Núria,Irene,Júlia,Nayara,Issona,Míriam
Entrenadors:Enzo,Biel
Delegat:Josep farré

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *