Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Medalla d’or per Pol Cantero i Roger Calzada als CESA2019 de Valladolid

Medalla d’or pels igualadins Pol Cantero i Roger Calzada als Campionats d’espanya de seleccions autonòmiques d’handbol.

Del dia 2 al 7 de gener es va celebrar el Campionat d’espanya de seleccions autonòmiques CESA 2019 d’handbol a Valladolid. L’expedició de les seleccions catalanes comptaven amb la participació de tres igualadins tots ells integrants del Club Handbol Igualada. Per una banda en Pol Cantero i Roger Calzada com a tècnics de la selecció catalana Infantil masculina que van acabar imposants a la resta de seleccions fent un torneig immaculat amb 6 victòries, aconseguint l’or del campionat d’espanya en una renyida final vers la selecció de la comunitat valenciana amb un marcador de 23-22.

Per altra banda la portera del club Judit Solanelles va assolir el 4t lloc del campionat en cedir en la lluita pel bronze vers Castilla la Mancha amb un marcador de 18-22. En aquesta edició els equips catalans han assolit 3 ors repartits en les categories Juvenil e infantil masculí per una banda i cadet femení per l’altre. Els equips Juvenil i infantil femení han assolit la 4a plaça i el Cadet Masculí no va poder superar la fase de grups quedant en 7a posició.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *