Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’Infantil femení guanya i consolida el segon lloc al grup

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc :Dissabte 22 de desembre de 2018 a les 10:30 hores, Pavelló Les Comes (pista polivalent) Igualada

Acadèmia Igualada CHI – 23
CH Montbui – 17

Objectiu complert, l’equip ha finalitzat aquesta primera fase com a segones de grup i continuem avançant en el campionat, felicitats a les jugadores i l’equip tècnic. Respecte al partit s’ha vist una primera part molt lluitada, amb pocs gols i molta intensitat defensiva, i no ha estat fins al final de la mateixa que les nostres jugadores han pogut aconseguir un cert avantatge amb un resultat final de 11 a 6 al descans.

A la segona part la nostra defensa no ha estat tan encertada i la diferència de gols entre els dos equips en aquests vint-i-cinc minuts ha estat d’un únic gol a favor nostre, essent el parcial de 12 a 11 en aquest període, amb un resultat global de 23 a 17 al final del partit. Aquest era l’enfrontament més important que havíem jugat fins ara perquè s’enfrontaven les segones contra les terceres del grup, i la veritat és que no ha decebut i ens han fet gaudir d’un partit vibrant i molt lluitat.

A El partit ha coincidit amb el sorteig de la loteria de Nadal i la deessa de la sort ens ha fet l’ullet i ha volgut premiar el número del club, i això només podia passar amb aquest esport que tant ens agrada, enhorabona a tots els afortunats!! Com sempre felicitar al CH Montbui per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte. Bé, per finalitzar us desitjo que gaudiu d’aquests dies de festes nadalenques i que us ho passeu molt bé en companyia dels vostres. Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom.

Felicitats Acadèmia Igualada Handbol Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Judit Solanelles

Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *