L’Infantil femení guanya i consolida el segon lloc al grup

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc :Dissabte 22 de desembre de 2018 a les 10:30 hores, Pavelló Les Comes (pista polivalent) Igualada

Acadèmia Igualada CHI – 23
CH Montbui – 17

Objectiu complert, l’equip ha finalitzat aquesta primera fase com a segones de grup i continuem avançant en el campionat, felicitats a les jugadores i l’equip tècnic. Respecte al partit s’ha vist una primera part molt lluitada, amb pocs gols i molta intensitat defensiva, i no ha estat fins al final de la mateixa que les nostres jugadores han pogut aconseguir un cert avantatge amb un resultat final de 11 a 6 al descans.

A la segona part la nostra defensa no ha estat tan encertada i la diferència de gols entre els dos equips en aquests vint-i-cinc minuts ha estat d’un únic gol a favor nostre, essent el parcial de 12 a 11 en aquest període, amb un resultat global de 23 a 17 al final del partit. Aquest era l’enfrontament més important que havíem jugat fins ara perquè s’enfrontaven les segones contra les terceres del grup, i la veritat és que no ha decebut i ens han fet gaudir d’un partit vibrant i molt lluitat.

A El partit ha coincidit amb el sorteig de la loteria de Nadal i la deessa de la sort ens ha fet l’ullet i ha volgut premiar el número del club, i això només podia passar amb aquest esport que tant ens agrada, enhorabona a tots els afortunats!! Com sempre felicitar al CH Montbui per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte. Bé, per finalitzar us desitjo que gaudiu d’aquests dies de festes nadalenques i que us ho passeu molt bé en companyia dels vostres. Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom.

Felicitats Acadèmia Igualada Handbol Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Judit Solanelles

Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies