Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Les noies del cadet femení acaben l’any primeres de grup

1a CATALANA   CADET FEMENÍ  

C.H. IGUALADA-39           C.H. VILANOVA DEL CAMÍ-20

Primeres de grup i esperant rivals.

Últim partit de la primera volta on les noies ja no s’hi jugaven res perquè ja havien aconseguit l’objectiu marcat guanyant tots els partits anteriors, de manera que ningú els hi podia treure la primera plaça.

No sé si és per aquest motiu però els primers dotze minuts van ser molt dolents, mentre les nostres estaven preparant la taula de nadal, l’equip contrari ja s’havia acabat el segon plat i es disposava a menjar els torrons. Això contra el Vilanova et dona un desavantatge al marcador de tres gols, però a partir d’ara ens trobarem equips a qui si els dones aquest marge, marxaran de set o vuit i haurem suar sang per poder atrapar-los.

A partir del minut dotze les noies seuen a taula i comencen a endrapar ràpidament, la major intensitat en defesa els permet recuperar boles, ajudar les porteres a aturar llançaments i començar a córrer i practicar un joc més ràpid que el Vilanova no pot seguir. Final de la primera part 19-12.

La segona part segueix com els últims vint-i-vuit de la primera, bona defensa i bon joc de les nostres que amplien més i més el marcador fins arribar al final 39-20.

Dimecres vinent sorteig dels dos grups de la segona fase i després de reis comencen els àpats de debò on has d’estar segut a taula des del primer moment, si no t’eliminen igual que a l’anunci d’Ikea. Bones Festes a tothom.

Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González i Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Mèlat Olivé i Mireia Montleón

Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia iJordi LLadó

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *