gran partit de l’infantil masculí B vers l’handbol sant joan despí

1ª Catalana Infantil Masculí

Acadèmia Igualada CH Igualada 28 – 29 H. Sant Joan Despí

Aquest dissabte l’infantil B masculí van jugar l’últim partit del any i de la primera fase contra el Club handbol Sant Joan Despí.

Vàrem disfrutar d’un partit molt entretingut amb els dos equips intentant endur-se el joc cap a on més l’interessava. Els nostre intentant desplegar el seu joc ràpid i evitant que el Sant Joan aprofités la força dels seus jugadors un any més grans que els nostres. Ho van aconseguir la major part del partit i això és va veure reflexa en el marcador de la primera part amb un 13-13. La segona part els nostres van sortit una mica adormits i això ho van aprofitar l’ equip rival, que va marxar en el marcador amb una diferencia de 4 gols, van aguantar aquesta diferencia fins els 10 últims minuts, que va ser llavors quant el nostres van intentar remuntar, i gaire bé ho van aconseguir, ja que van quedar-se a només un gol de la remuntada 28-29.

Tot i la derrota vam acabar amb una sensació de millora i amb nous ànims per començar l’any vinent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies