Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

gran partit de l’infantil masculí B vers l’handbol sant joan despí

1ª Catalana Infantil Masculí

Acadèmia Igualada CH Igualada 28 – 29 H. Sant Joan Despí

Aquest dissabte l’infantil B masculí van jugar l’últim partit del any i de la primera fase contra el Club handbol Sant Joan Despí.

Vàrem disfrutar d’un partit molt entretingut amb els dos equips intentant endur-se el joc cap a on més l’interessava. Els nostre intentant desplegar el seu joc ràpid i evitant que el Sant Joan aprofités la força dels seus jugadors un any més grans que els nostres. Ho van aconseguir la major part del partit i això és va veure reflexa en el marcador de la primera part amb un 13-13. La segona part els nostres van sortit una mica adormits i això ho van aprofitar l’ equip rival, que va marxar en el marcador amb una diferencia de 4 gols, van aguantar aquesta diferencia fins els 10 últims minuts, que va ser llavors quant el nostres van intentar remuntar, i gaire bé ho van aconseguir, ja que van quedar-se a només un gol de la remuntada 28-29.

Tot i la derrota vam acabar amb una sensació de millora i amb nous ànims per començar l’any vinent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *