Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

EL cadet masculí B perd tot i fer una segona part espectacular

 

CADET MASCULÍ B CHI 29-H. PALAUTORDERA SALICRU 38

Caminant es fa camí

Ens situarem en l’últim cop que l’equip es va enfrontar al Palautordera. Ens van separar vint-i-sis gols de diferència acabat el partit. En aquesta ocasió haguérem volgut gaudir de dues segones parts donat que el joc desplegat per l’equip va situar-lo en un pla d’igualtat amb el rival obtenint un parcial favorable.

Es va poder veure un treball seriós, concentrat i buscant jugades col·lectives i individuals per donar resposta a les exigències del partit. Però havíem passat per un primer temps en què la defensa avançada dels visitants i els dubtes en l’atac de l’Igualada van provocar algunes pèrdues que afegides als pals d’alguns tirs i a les habilitats dels atacants i el porter contrari van deixar una esquerda difícil de superar malgrat la molt bona reacció després del descans.

Només desitjar que aquesta millora s’acabi reflectint en un major convenciment de les seves pròpies possibilitats per part dels jugadors i els aporti el punt de confiança necessari. Bones festes a tothom i felicitats pel camí recorregut!

Jugadors; Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.
Entrenadors
: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *