Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques partits cadets masculí 15 i 16 de desembre

 

CADET MASCULÍ “A” FASES PRIMERA

PAS FERM!

Partit a priori fàcil en una pista desconeguda i contra un dels rivals més fluixos del grup. Inici de partit una mica gris amb molts desajustaments defensius però bé en atac. Vam acabar la primera part amb un marcador de 8-14

Inici de la segona part molt diferent, amb un canvi defensiu per part dels nostres. Vam començar a córrer i això va fer que ens escapéssim del marcador.

Amb moltes ganes pel partit de la setmana que ve decisiu per a nosaltres!

Entrenats per: Eric i Cèsar a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Nuñez , Miquel Collado i Edgar Marí

Dani Leon

 

BM LA ROCA 40- CADET MASCULÍ B CHI 15

Partit dominat de manera clara per part de La Roca que establia una defensa intensa i amb tancaments ben treballats dificultant contínuament les propostes de l’equip igualadí. Quan s’aconseguia l’arribada a sis metres els porters es convertien en un obstacle constant per la finalització de les jugades.

Es van produir alguns moments de ritme esmorteït per després continuar-ho intentant. Minuts abans d’acabar la primera part, un xut que va donar a la cara del porter provocant-li una hemorràgia nasal, va oferir un tancament curiós amb un jugador porter.

Tot i la diferència establerta després del descans es va continuar amb el joc amb un pèl més d’intensitat essent el parcial més reduït que a la primera part.

Alineació: Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.

Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *