Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

resultats aleví femení

 

Aleví Femení jocs escolars del baix llobregat

CH Vilanova blanc-Acadèmia Igualada CH.Igualada
l’equip Aleví femení Acadèmia Igualada – Handbol Igualada visita el camp del vilanova blanc amb sol 5 jugadores a causa de les baixes, el partit va ser molt intens on les igualadines les dues primeres parts o van donar tot, tant en atac com en defensa, la tercera i quarta part les igualadines no van poder mantenir el ritme tan alt, ja que el vilanova té un equip molt corpulent, el partit va finalitzat amb un resultat de 12-4 a favor del vilanova

 

Partit jugat per:

Nayara-Irene-Issona-Vinyet-Míriam

Dirigit per: Enzo i Biel

 

 

CH Vilanova Blau  – Acadèmia Igualada CH Igualada

Resultat 10-6
Jugadores:
Miriam Farré, Júlia Torner, Vinyet Poch, Berta Granado, Nayara Luque, Irene Corral, Miriam Muñoz
Misters:
Biel Morales
Enzo Visa

Disputat partit jugat a casa amb el Vilanova Blau.

El grup Blau  ha treballat a pista amb un joc defensiu; l’ Igualada HC amb un joc ampli actiu i un  fort desmarcatge , que  mesura que a avaçat  el partit aquest ha esdevingut més organitzat amb les passades entre jugadores, s’ha mostrar  superior  , amb una fi de partit de 10 a 6.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *