resultats aleví femení

 

Aleví Femení jocs escolars del baix llobregat

CH Vilanova blanc-Acadèmia Igualada CH.Igualada
l’equip Aleví femení Acadèmia Igualada – Handbol Igualada visita el camp del vilanova blanc amb sol 5 jugadores a causa de les baixes, el partit va ser molt intens on les igualadines les dues primeres parts o van donar tot, tant en atac com en defensa, la tercera i quarta part les igualadines no van poder mantenir el ritme tan alt, ja que el vilanova té un equip molt corpulent, el partit va finalitzat amb un resultat de 12-4 a favor del vilanova

 

Partit jugat per:

Nayara-Irene-Issona-Vinyet-Míriam

Dirigit per: Enzo i Biel

 

 

CH Vilanova Blau  – Acadèmia Igualada CH Igualada

Resultat 10-6
Jugadores:
Miriam Farré, Júlia Torner, Vinyet Poch, Berta Granado, Nayara Luque, Irene Corral, Miriam Muñoz
Misters:
Biel Morales
Enzo Visa

Disputat partit jugat a casa amb el Vilanova Blau.

El grup Blau  ha treballat a pista amb un joc defensiu; l’ Igualada HC amb un joc ampli actiu i un  fort desmarcatge , que  mesura que a avaçat  el partit aquest ha esdevingut més organitzat amb les passades entre jugadores, s’ha mostrar  superior  , amb una fi de partit de 10 a 6.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies