Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

el sènior masculí guanya amb autoritat en l’ultim partit de l’any

LLIGA CATALANA SÈNIOR MASCULINA, JORNADA 11
FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA:28BM BARBERÀ : 25
Partit jugat el passat dissabte 15-12-2018 a les 17:45 hores al C.E. Les Comes d’Igualada.
EL HANDBOL IGUALADA GUANYA AMB AUTORITAT EN L’ ÚLTIM PARTIT DE L’ANY

El Finques Argent Handbol Igualada s’ha enfrontat a Les Comes al BM Barberà en l’últim partit de l’any i abans de començar vacances. Pels dos equips era molt important guanyar aquest partit per sortir de les posicions baixes de la taula i encarar el nou any amb més força. Des del començament l’equip igualadí ha sortit dominant el joc, aplicant una defensa molt dura i efectiva i una porteria molt eficient que han evitat els atacs del BM Barberà. Al mateix temps els atacs i contraatacs del Igualada han estat resolutius i encara que les diferències en el marcador no eren molt determinants, sí que ens veia en la pista a un Igualada molt més segur en el seu joc, el resultat de la primera part, 14 a 13 no reflectia realment el que es veia a la pista. En la segona part l’Igualada ha mantingut la bona defensa i ha augmentat la pressió en els atacs, la qual cosa s’ha mostrat en el marcador a estones, però els múltiples atacs fallits del Igualada no han permès ampliar escandalosament aquestes diferències. En resum que s’ha vist un Igualada molt superior al Barberà, que dominava el partit però que han fallat en contraatacs de gols cantats inexplicablement. Resultat final de 28 a 25 pels igualadins, que ha deixat mal regust perquè podia haver estat més ample.
fitxa tècnica: Entrenador: Pol Cantero Ajudant: Hilari CanalesPorteria: Carles Serra ( 14 aturades)Jugadors de pista:Oscar Visa (3), Jordi Vilarrubias (1), Max Segura, Esteban Lezama(1), David Cubí (2), Arnau Capitán (3), Josep Lluis Álvarez(2), Adrià Suero (6), David Diaz (3), Xavier Oliva,Jordi Grado(3), Marc Vilches (1), Pere Sendra (3), Roger Calzada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *