Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Cadet femení assegura la 1ª plaça i segueix invicte

1a CATALANACADET FEMENÍ

CECA TÀRREGA-14C.H. IGUALADA-25

Partit estrany el jugat a Tàrrega diumenge al matí. La primera part va ser molt igualada, les defenses s’imposaven als atacs i el nostre equip alternava jugades molt bones amb pèrdues de pilota imperdonables per precipitació o pel conegut síndrome de mans de mantega.

L’equip del Tàrrega basa tot el seu joc en la seva primera línia i la nostra 5-1 no era suficient per parar-les del tot quan ens agafaven amb la defensa enfonsada.

Final de la primera part 10-13.

En la segona part la nostra defensa va millorar, agressiva com sempre amb una 4-2 que feia més difícil a les contràries els llançaments exteriors. Si en el minut 10 d’aquest període la diferència a favor seguia sent de tres gols en el 18 ja havia augmentat a sis. Aquest últim tram de partit va ser prou bo i les nostres van poder allargar la distància fins als 11 gols finals.

En positiu la defensa, treballada i agressiva que minva molt els gols en contra. En negatiu les pèrdues de pilota innecessàries en moltes ocasions per precipitació quan és del tot innecessari. Es veritat que les noies han de jugar amb més rapidesa però de vegades sembla que hàgim de remuntar el partit i quedin pocs segons.

La setmana vinent últim partit de la primera volta amb els deures fets, primera plaça assegurada i invictes, cosa que només pot dir un altre equip dels set grups que conformen aquesta primera catalana.

Jugadores:Èrika Chia ,Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Èlia Dueñas, Júlia Ars, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Duna Marchante i Aroa Sánchez Porteres: Xènia Méndez i Martina MoralesLesionades/Absents:Mèlat Olivé i Mireia Montleón

Entrenadors: Sergio Morales i Ángel AriasDelegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *