Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

bon partit de l’infantil femení que assoleix la victória a balsareny

Catalana Infantil Femení

Lloc :Dissabte 15 de desembre de 2018 a les 11:00 hores, Pavelló Municipal polígon La Coromina-Balsareny

CH Balsareny – 12
Acadèmia Igualada CHI – 26

Millor, tot s’ha de dir, veníem d’un últim partit poc afortunat que va deixar males sensacions tant a les jugadores com als aficionats, fent que l’enfrontament d’avui fos un examen que havíem d’aprovar per deixar enrere aquests neguits, com així ha sigut. En general es pot dir que la nota ha estat mitja-alta, amb moltes coses ben fetes però amb d’altres millorables. Bé a l’atac, amb bones transicions i moviments ràpids i coordinats, movent la pilota d’un costat a l’altre que feien descol·locar la defensa contrària. Un punt millorable la mateixa defensa, que va deixar espais per on entraven còmodament les jugadores del CH Balsareny, i caldria millorar en aquest aspecte per no veure’ns compromesos en altres fases del campionat que de segur seran molt més exigents. M’agradaria que el joc de l’equip fos més constant i fiable, perquè tot i que la incertesa és emocionant, també s’agrairia no haver de fer una lectura negativa un cap de setmana i un altre positiva el següent. Com sempre agrair l’esforç de les jugadores i la direcció de l’equip tècnic, que suposen un valor constant cada cop que surten a jugar. Cal felicitar al CH Balsareny per la seva esportivitat i esforç, i a la seva afició pel comportament i respecte.

Felicitats Acadèmia Igualada,ch igualadasempre endavant !!!!

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; i Judit Solanelles

Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez

Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *