Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

uns 300 esportistes gaudeixen de l’handbol a la XIII trobada handbolicat per la marató de tv3

13a TROBADA HandboliCat CIUTAT D’IGUALADA AMB LA MARATÓ TV3

El diumenge 16 de desembre el Club Handbol Igualada va organitzar la 13a Trobada d’Igualada de clubs i escoles d’handbol, amb el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, la Federació Catalana d’Handbol, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Diputació de Barcelona.

La jornada va aplegar 300 esportistes de 29 equips de clubs i escoles de tot el territori català. Acompanyats de familiars i amics van omplir de gom a gom les 7 pistes instal·lades en la Sala Polivalent i la pista de la Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada.

Va ser una diada intensa en la que els esportistes de categoria prebenjamí, benjamí i aleví arribaren a disputar fins un total de 55 partits. La trobada tenia un caire no competitiu en les categories prebenjamí i benjamí, es tractava de jugar per jugar gaudint de l’handbol. En la categoria aleví el format va ser el d’un torneig amb trofeus per als guanyadors. A la vegada, en la Sala de Barri, es va celebrar el partit de la categoria Special entre els equips SAI CH Igualada i CH Sant Llorenç dins de la Lliga Demanoenmano.

Els equips de l’Acadèmia Igualada i el Gabriel Castellà van ser els millors equips de la Zona Escolar de la Trobada. En categoria aleví femení de Clubs d’Handbol van disputar la final el CE Molins de Rei (guanyador) i el CH Vilanova A; en la categoria aleví masculí-mixt arribaren a la final els dos equips Acadèmia Igualada-Handbol Igualada amb victòria de l’equip A.

Com en cada edició, la Trobada igualadina d’Handbol es vinculà amb la Marató de TV3 a la qual es van destinar tots els ingressos de la xocolatada solidària i d’altres activitats. Solidaritat que s’estén a tots els voluntaris, esportistes i famílies del CH Igualada, que amb la seva dedicació van fer possible l’èxit de la Diada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *